X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pierwsza wizyta u ginekologa
Odpowiedz

Pierwsza wizyta u ginekologa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiki121 Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś byłam u ginekologa. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 5 marca. Na zdjęciu usg pokazał się zarodek wielkości 6mm a to za mało jak na 7 tydzień ( lekarz mówił, że to 7 tydzień) Co jest nie tak? lekarz mówił tylko o zarodku. Na zdjęciu widać tylko małą,czarną plamkę. Czy są jakieś szanse na pozytywne rozwiązanie tej sytuacji? Czego się spodziewać?

• Wiki121 Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.photoblog.pl/aniucha121/174391607 tak wygląda zdjęcie usg :)

• Izieth Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w piątek, OM miałam 4.marca (mam dłuższe cykle ok.30, 34 dni, różnie). Moje dzieciątko ma 3mm i lekarka powiedziała, że na tym etapie jest w porządku. Mówił coś o serduszku?

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Wiki121 Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie mówił, nawet tego nie sprawdzał... Mówił tylko,że zarodek jest za mały i że nie wiadomo jak to będzie. Idę jutro do innego ginekologa,ale trochę mnie martwi to, co powiedział.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ