PLAMIENIA!!:(
-
Witam. 21 dnia cyklu zauważyłam na wkładce brązową wydzielinę, moje cykle są regularne- 30 dniowe(ostatnia była 9.06). wydzielina wystąpiła jeszcze 23 i 24 dnia cyklu . W tych dniach jeszcze dochodziło do bólu podbrzusza,pachwin i jednej piersi,dodam że staramy się o dziecko. Wczoraj i dzisiaj też wystąpiła ta wydzielna a dzisiaj do tego doszedł śluz z niteczkami krwi, który ustał i ból piersi ktory jest nadal Natomiast wczoraj miałam okropny ból 1 piersi-później jak zauważyłam była bardzo nabrzmiała i wystawały żyłki...na drugiej też ale na 1 bardzo intensywnie! Nie wiem co już myśleć?? Jak myślicie?? Objawy zblizającej się @ czy nie ? Miałyście coś podobnego? Jeszcze takiego czegoś nie miałam przed ewentualną @ Okres powinnam mieć za 3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:58
Aniołek (*) 7 tydz.-2014
Szymuś (*) 23 tydz.-04.2016
Puste jajo płodowe-01.2017
-
Może to być plamienie implantacyjne jak pęcherzyk płodowy się zagnieżdza (ja takie miałam). Niestety równie dobrze może to być zwiastun miesiączki. Musisz jeszcze chwilę zaczekać, zrób test ciążowy za trzy dni. Życzę Ci, żeby to była pierwsza możliowość. Powodzenia !
-