X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienia - acard i heparyna
Odpowiedz

Plamienia - acard i heparyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ka.el30.08.20 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2024, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała czasami śluz koloru beżowego/kawy z mlekiem podczas brania acardu i heparyny na początku ciąży? To nie tyle plamienie a raz na dwa dni pojawia się taki śluz o takiej barwie.

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2024, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    nie wiem czy pomogę, bo nie przyjmuję ani heparyna ani acardu, ale też zauważyłam u siebie taki śluz. Byłam z tym u lekarza, miałam badanie USG i nie wiadomo skąd to...
    Od początku ciąży biorę Duphaston 2x1 tabletka. Przez ten dziwny śluz mam teraz brać Duphaston 3x2 tabletki przez 4 dni a potem 3x1. Biorę zwiększoną dawkę drugi dzień i ten śluz prawie zniknął, więc jestem dobrej myśli.
    Może powinnaś skonsultować się ze swoim lekarzem?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ