X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienia - acard i heparyna
Odpowiedz

Plamienia - acard i heparyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ka.el30.08.20 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2024, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała czasami śluz koloru beżowego/kawy z mlekiem podczas brania acardu i heparyny na początku ciąży? To nie tyle plamienie a raz na dwa dni pojawia się taki śluz o takiej barwie.

• Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2024, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    nie wiem czy pomogę, bo nie przyjmuję ani heparyna ani acardu, ale też zauważyłam u siebie taki śluz. Byłam z tym u lekarza, miałam badanie USG i nie wiadomo skąd to...
    Od początku ciąży biorę Duphaston 2x1 tabletka. Przez ten dziwny śluz mam teraz brać Duphaston 3x2 tabletki przez 4 dni a potem 3x1. Biorę zwiększoną dawkę drugi dzień i ten śluz prawie zniknął, więc jestem dobrej myśli.
    Może powinnaś skonsultować się ze swoim lekarzem?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ