X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Problemy ze snem
Odpowiedz

Problemy ze snem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania1985 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, czy ktoras moze z Was ma problemy ze snem w 1 trymestrze. Aktualnie jestem w 9+5tc i od kilku dni nie moge wieczorem zasnac, leze do 2-3 w nocy. Jak zasne, to sie wybudzam. Troche to uciazliwe. Wczesniej zdarzalo mi sie wybudzac ze wzgledu na nocne mdlosci. Teraz mdlosci mam mniej, nie mecza w nocy, ale nie moge porzadnie sie wyspac. Juz zaczynam panikowac, czy nie zaszkodzi to dziecku.

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
  • TabliczkaCzekolady Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mogę spać w nocy .... :( Cały dom śpi a ja się kręcę w łóżku albo jem bo co tu robić.

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TabliczkaCzekolady wrote:
    Ja też nie mogę spać w nocy .... :( Cały dom śpi a ja się kręcę w łóżku albo jem bo co tu robić.

Wspolczuje! U mnie to samo, az zazdroszcze domownikom, ze tam smacznie spia.
    A dlugo juz tak masz? W ktorym tc jestes?

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
  • Nagini Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2023, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 15 tc i praktycznie od samego początku mam w nocy gorszy sen niż przed ciążą. Budzę się po kilka razy. Za to potem w ciągu dnia/wieczorem muszę zrobić sobie krótką drzemkę, oczy same mi się zamykają.

Ania1985, TabliczkaCzekolady lubią tę wiadomość

• TabliczkaCzekolady Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1985 wrote:
    Wspolczuje! U mnie to samo, az zazdroszcze domownikom, ze tam smacznie spia.
    A dlugo juz tak masz? W ktorym tc jestes?
    Ja 7tydzień. Od ok. tyg. mi ciężko się śpi w nocy . Jak już uda mi się zasnąć to kurde siku mnie obudzi i koniec snu 😁

Ania1985 lubi tę wiadomość

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, na początku ciąży faktycznie miałam problemy ze snem,więc wychodzi na to,że to przypadłość wielu ciężarnych.

Ania1985 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ