X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Silne bóle głowy I trymestr
Odpowiedz

Silne bóle głowy I trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szczescie Nowa

Wysłany: 25 listopada 2020, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy zmaga lub zmagał się z silnymi migrenami w ciąży? Czy zazywaliscie paracetamol? U mnie ból podbrzusza i bóle głowy. .

• Abilify05 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie wczesna ciąża, dowiedziałam się wczoraj, ale od 3 dni mam bóle głowy, nie mogę przez to zasnąć. Na razie nic nie łykam, przechodzi czasem samo. Paracetamol niby można w ciąży.

Starania od 09.2018
    💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
    mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
    stymulacja Lamettą i Clo ❌
    06.2019 Jajowody drożne ✔
    06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
    🧬02.2020 Gameta Gdynia
    10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-<3 przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
    06.2024 naturalny cud ❤️
    202112224562.png
    202503051762.png
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2021, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również mam bóle głowy i miałam w poprzedniej ciąży w 1 trymestrze. Jakoś się przemeczylam, szlam spać i było nawet znośnie. Jednak teraz mając już jedno dziecko, nie pójdę spać w środku dnia. Czy można brać paracetamol w 1 trymestrze ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ