X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Spadek libido w I trymestrze
Odpowiedz

Spadek libido w I trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mloda1995 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoras z was miala ogromny spadek libido w pierwszym trymestrze?
    Moj narzeczony jest zalamany. Dla mnie sprawy lozkowe mogly by nie istniec. Sa jakies sposoby na podniesienie libida czy trzeba przeczekac?

dxomzbmhjk9kajsy.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to zupełnie normalne, szaleją hormony, jesteś zmęczona, masz mdłości, wszystko Cie pobolewa... która z nas ma wtedy ochotę na seks?! a facet niech nie będzie niecierpliwy tylko poczeka do II trymestru kiedy to będziesz pełna energii i tak chętna, że może on nie da rady ;)

Kamila ;) lubi tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, ha, dobrze powiedziane Helenucha;)
    Jak kocha, to poczeka;)

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • mloda1995 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi wlasnie nic nie jest. Zero mdlosci, zero zmeczenia ;) tylko piersi zaczely dawac znac. Poza tym nie czuje ze w ciazy jestem. Ale pocieszylyscie mnie, dzieki kochane:D

dxomzbmhjk9kajsy.png
  • pogodynka172203 Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam ten sam problem, chce mi się tylko spać w łóżku, zero chęci na cokolwiek ;p

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też słabo z libido... ale trochę się boję. pierwszą ciążę poroniłam i teraz to dopiero jak mi lekarz powie, że wszystko ok, to się odważę. mąż ubolewa bardzo, ale cóż...
    a dziś to w ogóle nie wstaję. taka słaba jestem... poszłam na spacer to ledwo wróciłam, tak mi pikawa zaczęła szaleć, masakra..

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • mloda1995 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mecze sie 2x szybciej. W pracy to masakra jakas jest. Pracuje w firmie sprzatajacej i po 2 godzinach pracy nie jestem w stanie przez kilka godzin zrobic nic wiecej ;) ja tez dopiero po wizycie u ginekologa odwaze sie na jakies przytulanie z narzeczonym.

dxomzbmhjk9kajsy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ