X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Tabletki na wymioty.
Odpowiedz

Tabletki na wymioty.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, co sadzicie o xonvea? Czy pomogły wam na nudnosci I wymioty? Czy wystąpiły jakieś skutki uboczne? Boję się brac że będę czuć się jeszcze gorzej

• Kokrocz Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wzięłam pierwszą dawkę i dziś dobrze się czułam, ale niestety cały dzień jestem bardzo senna, szczególnie rano jak jechałam samochodem do pracy, myślałam że zasnę. Wezmę jeszcze kilka dni, jeśli to się nie zmieni to pomyślę nad odstawieniem, bo naprawdę boję się że spowoduje wypadek.
    Jeśli nie musiałabym dojeżdżać do pracy, to brałabym bez zastanawiania.

• Puszek♡ Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę w poniedziałek u lekarza i będę błagać o te tabletki bo nie wytrzymam, serio cały dzień niedobrze mi jest, niewiele jem i tylko myślę o tym, że zaraz zwrócę wszystko. Mam nadzieję, że mi pomogą te tabletki bo w poprzednich ciążach nie wiedzialam o ich istnieniu i się męczyłam do 20 tygodnia z wymiotami i mdłościami .

preg.png
  • Kokrocz Koleżanka

Wysłany: 5 lutego, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaxxk wrote:
    Kochane, co sadzicie o xonvea? Czy pomogły wam na nudnosci I wymioty? Czy wystąpiły jakieś skutki uboczne? Boję się brac że będę czuć się jeszcze gorzej
    I jak się czujesz ?

• Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 7 lutego, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokrocz wrote:
    I jak się czujesz ?
    Szczerze mówiąc przez jakiś czas było okej, potem znowu wymioty wróciły więc zwiększyłam do 3 tabletek. Teraz od 2 dni jest masakra, nie mogę nic przelknac, jakby mój organizm nie tolerował jedzenia, nudności co chwilę wymioty tak 1 raz dziennie. Aktualnie 10+2, cały czas zyje nadzieja ze z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

• Kokrocz Koleżanka

Wysłany: 9 lutego, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaxxk wrote:
    Szczerze mówiąc przez jakiś czas było okej, potem znowu wymioty wróciły więc zwiększyłam do 3 tabletek. Teraz od 2 dni jest masakra, nie mogę nic przelknac, jakby mój organizm nie tolerował jedzenia, nudności co chwilę wymioty tak 1 raz dziennie. Aktualnie 10+2, cały czas zyje nadzieja ze z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
    Trzymam kciuki, już coraz bliżej do końca I trymestru. U mnie w sumie ostatni tydzień był najgorszy, z tym że ja nie wymiotuję na szczęście. Gdzieś czytałam, że dziewczynom pomaga też żucie gumy airwaves lime & ginger, może przyniesie to dla Ciebie chociaż odrobinę ulgi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ