X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test Pappa - brak wyniku na wizycie
Odpowiedz

Test Pappa - brak wyniku na wizycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2024, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    W czwartek mam badania prenatalne na których miałam przynieść wyniki testu Pappa i wolnego HCG. Najpierw dostałam info w labie, że na wynik czeka się do 4 dni a dziś pani mówiła że 7-10. Dlatego nie zdążę otrzymać wyniku na badanie.

Czy któraś z was wie czy należy tak to przełożyć badanie prenatalne na późniejsze czy jeśli np kilka dni po badaniach dosłałabym do pani doktor wynik to ona by to sprawdziła i miałoby to sens i było miarodajne?
    Bardzo proszę o pomoc już nie wiem co robić :(

• Malinowa _Mamba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2024, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, szczerze to pytanie do lekarza, ponieważ różnie jest to praktykowane.
    Ja miałam USG prenatalne tego samego dnia co pobranie krwi. Z tym, że w zupełnie innym miejscu niż prowadzę ciążę.
    Czekam na wyniki z krwi, jak lekarz je otrzyma ma zrobić opis i wtedy będą do odbioru. A następnie idę na wizytę do swojego lekarza prowadzącego.

👨‍👩‍👦
    🩵👶 Aleksander 03.12.2024

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ