X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Tętno maluszka w 10 tygodniu
Odpowiedz

Tętno maluszka w 10 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annbra Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2022, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dziś byłam na wizycie kontrolnej. Okazało się, że maluch urósł jednak lekarza zaniepokoiło wysokie tętno maluszka 186, powiedział, że jest o 10 jednostek za duże. Jestem na początku 10 tygodnia (9 tyg 0 dni).
    Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Jak to wpłynęło na dzieciaczki? Jestem podłamana.

• Jerzynka Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2022, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mój dzidzius w 8 +5 miał tętni 182 i lekarz powiedział, że jest prawidłowe i takie maluszki takie mają.

🤔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ