Usg 5 tydzien
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny czy ktoras z was robila usg w 5 tygodniu . Umnie dokladnie w 5T1D był tylko pęcherzyk o wielkości 1.07cm i nic pozatym nie było widać . Kolejne usg w niedziele to będzie jeśli licząc według poprzedniego 7T2D . Trochę się martwię .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej. Ja w poprzedniej ciąży miałam usg 5t2d i również był widoczny tylko pęcherzyk, ale wtedy nie spytałam o jego wielkość. Kolejne usg było robione 7t2d i był już zarodek z bijącym serduszkiem. Trzymam kciuki za kolejną wizytę 😊
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Naitine trudno powiedzieć czy będzie już widoczne serduszko, ja będąc na usg 5t2d widziałam tylko pęcherzyk. To również zależy od tego kiedy była owulacja, bo zarodek może być zarówno starszy jak i młodszy niż wynika z obliczeń na podstawie daty ostatniej miesiączki. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, jeśli możesz to daj znać co i jak. Pozdrawiam.
-
agik_1985 wrote:Naitine trudno powiedzieć czy będzie już widoczne serduszko, ja będąc na usg 5t2d widziałam tylko pęcherzyk. To również zależy od tego kiedy była owulacja, bo zarodek może być zarówno starszy jak i młodszy niż wynika z obliczeń na podstawie daty ostatniej miesiączki. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, jeśli możesz to daj znać co i jak. Pozdrawiam.
-
martka1304 wrote:Naitine to super wiadomość pewnie odetchnęłaś z ulgą, a jakie miałaś wartości bety? Że tak szybko było widoczne serduszko ❤
Pierwsza betę zrobiłam 19.07 i było chyba 107, druga 22.07 282 i ostatni raz sprawdzałam 31.07 i było prawie 3 tysiące, a wizyta była 04.08, dzisiaj już 7 tydz 4 dzień i widać raczki i nóżki