Ustąpienie objawów
-
Cześć dziewczyny!
Jestem w 6T3D ciąży licząc od OM. USG mialam w 6T0D i widać było tylko pęcherzyk 9mm i ciałko żółte 3.9mm. Mam bardzo nieregularne cykle, więc ciąża może być młodsza nawet o tydzień i lekarka kazała przyjść 30.06. Od ponad tygodnia mam dużo intensywnych objawów m.in. wymioty, silny ból piersi, częste bóle podbrzusza, senność i wiele innych. Od dwóch dni objawy ustąpiły. Piersi nie bolą a brzuch tylko kilka razy delikatnie zabolał. Strasznie się martwię, że to oznaka obumarcia ciąży. Czy któraś z was też tak miała i okazało się, że jest ok? -
nick nieaktualnySpokojnie, ustąpienie objawów ciąży jeszcze o niczym nie świadczy. Jest wiele kobiet, które przechodzą ciążę zupełnie bezobjawowo i wszystko jest w porządku. To, że teraz nie masz objawów nie znaczy, że za kilka dni nie wrócą ze zdwojoną siłą. Tak jak napisała poprzedniczka, uspokój się, zrób betę i potem zastanawiaj się co dalej.
Trzymam kciukiDorota☆ lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciazy serduszko stanelo na 6t4d a juz w 7t0d minely mi wszystkie objawy. Teraz z kolei piersi przestaly bolec w 8 t i nadal nie bola a wymioty poczatkowo tydzien byly 2 dni nie a potem trwaly nieprzerwanie 3 tygodnie od rana do wieczora. Przeszly w 11 t za to zaczely sie wzdecia. Non stop cos jednym slowem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 17:49
Bedzie dobdzie... -