W którym dniu cyklu zaszłyście w ciążę?
-
Hej dziewczyny, pytam z czystej ciekawości, pamiętacie może w którym dniu cyklu zaszłyście w ciążę?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Mniej więcej pod koniec cyklu W tym cyklu wspomagałam się tabletkami Clostilbegyt i cykl trochę się przedłużył. 3 czerwca miałam pierwszy dzień miesiączki, natomiast pęcherzyk pojawił się dopiero 29 czerwca. Następną miesiączkę miałam dostać 1 lipca i już jej nie dostałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 11:30
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Chyba pytasz o dzien owulacji? bo co innego dzien owulacji a co innego zaplodnienie, ktorego nie mozesz byc pewna kiedy bylo.
My kochaliśmy się w 11 dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych i zastanawiam się czy jest jakaś szansa , obecnie jestem w 20 dniu cykluSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
Dodam, że od 8 miesięcy staramy się o maleństwo, ale niestety nasza sytuacja życiowa się trochę pozmieniała i musimy się na kilka miesięcy wstrzymać. Natomiast tak jak pisałam wcześniej w 11 dniu cyklu doszło jeszcze do zbliżenia i zastanawia mnie czy mogło dojść do zapłodnienia, chyba zwariuję czekając jeszcze 8 dni.
Ciekawa jestem jak było u wasSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
Poziomka92 wrote:Mam na myśli, dzień w którym doszło do zbliżenia ?
My kochaliśmy się w 11 dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych i zastanawiam się czy jest jakaś szansa , obecnie jestem w 20 dniu cyklu
Mam 2 kolezanki, ktore kochaly sie w dni nieplodne, jednak w okres, druga tuz po przy cyklach ponad 30 dni. I obie zaszly w ciaze. Albo plemniki przezyly 5-6 dni, albo mialy wczesniejsze owulacje. Wiec nadal nie mozesz o tym myslec w tych kategoriach.
Ja np po prostu serduszkowalam codziennie lub co 2 dzien z mezem, owulacja prawdopodobnie w 16dc przy okresach 26-35 dni. 10dpo zrobilam test i ciaza.
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi.
Pamiętacie może, czy miałyście jakieś objawy przed wystąpieniem miesiączki, ktore dały wam do myślenia, że może jednak @ nie przyjdzie? np. zmiana śluzu... itp., itd.?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
Ja np cały czas miałam śluz, kyóry wyglądał na wysoce płodny, a zawsze po owulacji albo w ogóle nie miałam śluzu albo był gęsty. To była taka inność, pierwszy znak, że chyba coś się dzieje. Potem, na 2-3 dni przed spodziewaną @ piersi mi się zrobiły wrażliwe.
Mierzyłam też temperaturę i kiedy cały czss utrzymywała się wysoka, a termin a minął to wiedziałam, że się udałoPoziomka92 lubi tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Grzybka wrote:Ja np cały czas miałam śluz, kyóry wyglądał na wysoce płodny, a zawsze po owulacji albo w ogóle nie miałam śluzu albo był gęsty. To była taka inność, pierwszy znak, że chyba coś się dzieje. Potem, na 2-3 dni przed spodziewaną @ piersi mi się zrobiły wrażliwe.
Mierzyłam też temperaturę i kiedy cały czss utrzymywała się wysoka, a termin a minął to wiedziałam, że się udałoGrzybka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody