X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Złe przeczucia przed pierwszym usg
Odpowiedz

Złe przeczucia przed pierwszym usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ananana Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie babeczki! Po 10 miesiącach starań w kwietniu zobaczyłam dwie kreseczki, niestety okazało się ze to tylko puste jajo plodowe...
    W czerwcu mialam zabieg lyzeczkowania, a po nim tylko jedna @ 14 sierpnia. Dwa tyg temu robiłam test i sa dwie kreseczki. Według okresu to 7 tydzień, w sobote idę na pierwsze usg i bardzo sie boje tego co zobaczę albo nie zobaczę. Jeszcze na przełomie 5-6 tygodnia mialam pobolewania brzucha, kilka razy poczułam piersi, mialam kilka takich ciężkich dni bez apetytu. A od jakiegoś tygodnia kompletnie nic mi nie dolega i to mnie martwi. Juz nastawiam sie ze albo znowu puste jajo, albo ciąża obumarla, przez ten zanik objawów mam same czarne myśli. Po prostu nie czuje tej ciąży :(

Ananana
    f2w343r80bhcqysk.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w obu ciążach nie czułam tej ciąży.. Zwłaszcza w pierwszej objawem był zupełny brak objawów. Wcześniej objawy miałam co miesiąc a w ciąży jakoś nie byłam.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ