SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żywa krew po dźwignięciu
Odpowiedz

Żywa krew po dźwignięciu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzarusia Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby nie panikuje ale muszę się zapytać.
    Kończę I trymestr. Miałam krwiaka od 7 tc. Był spokój na tydzień. Później trochę przesadziłam i wylądowałam w szpitalu. Ciąża ok. Wszystko ok.
    Dzisiaj się zapomniałam i dźwignęłam syna koleżanki. Od razu poczułam że ze mnie leci. Nie dużo ale jednak taką krew jak z nosa. Zastanawiam się czy z uwagi na ukrwienie wszystkich narządów mogła jakaś żyłka się przerwać i stąd ta krew? Dodam że jestem podatna na siniaki i wylewy podskórnej.

IVF 14.04.2018r.
    Gabriel w drodze- termin 31.12.2018r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam każde krwawienie z dróg rodnych musi być konsultowane z lekarzem. Polecam udać się na szybką wizytę a przy krwiaku (sama miałam, z tym nie ma żartów) prowadzić oszczędzający tryb życia. Lepiej nie podnieść syna koleżanki i spać spokojniej. Pozdrawiam

• Leira Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwigasz cokolwiek majac krwiaka? POWAZNIE? :O

Jedz na IP sprawdzic czy wszystko OK! Pierwszym przeciwskazaniem przy krwiaku jest dzwiganie !!!

Nigdy wiecej tego nie rob!!!

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Dzwigasz cokolwiek majac krwiaka? POWAZNIE? :O

Jedz na IP sprawdzic czy wszystko OK! Pierwszym przeciwskazaniem przy krwiaku jest dzwiganie !!!

Nigdy wiecej tego nie rob!!!

Leira, widzę że wróciłaś, Twoje szczęście już na świecie? ♡

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ