Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Żywa krew po dźwignięciu
Odpowiedz

Żywa krew po dźwignięciu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzarusia Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby nie panikuje ale muszę się zapytać.
    Kończę I trymestr. Miałam krwiaka od 7 tc. Był spokój na tydzień. Później trochę przesadziłam i wylądowałam w szpitalu. Ciąża ok. Wszystko ok.
    Dzisiaj się zapomniałam i dźwignęłam syna koleżanki. Od razu poczułam że ze mnie leci. Nie dużo ale jednak taką krew jak z nosa. Zastanawiam się czy z uwagi na ukrwienie wszystkich narządów mogła jakaś żyłka się przerwać i stąd ta krew? Dodam że jestem podatna na siniaki i wylewy podskórnej.

IVF 14.04.2018r.
    Gabriel w drodze- termin 31.12.2018r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam każde krwawienie z dróg rodnych musi być konsultowane z lekarzem. Polecam udać się na szybką wizytę a przy krwiaku (sama miałam, z tym nie ma żartów) prowadzić oszczędzający tryb życia. Lepiej nie podnieść syna koleżanki i spać spokojniej. Pozdrawiam

• Leira Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwigasz cokolwiek majac krwiaka? POWAZNIE? :O

Jedz na IP sprawdzic czy wszystko OK! Pierwszym przeciwskazaniem przy krwiaku jest dzwiganie !!!

Nigdy wiecej tego nie rob!!!

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Dzwigasz cokolwiek majac krwiaka? POWAZNIE? :O

Jedz na IP sprawdzic czy wszystko OK! Pierwszym przeciwskazaniem przy krwiaku jest dzwiganie !!!

Nigdy wiecej tego nie rob!!!

Leira, widzę że wróciłaś, Twoje szczęście już na świecie? ♡

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ