Czy to saczenie wód?
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Zaczęłam 18 tydzień od jakiś 2 dni mam dosłownie mokre wkładki, nie są żółte są jakby zalane woda czasem czuje jakby coś zemnie wyplywalo, są to śladowe ilości ale plamy na wkladce widać wyraźnie. Zamówiłam wkładki do badania saczenia wód ale niewiem kiedy przyjdą u mnie w stacjonarnych pobliskich aptekach są ale na zamówienie... Trochę się stresuje -
Ja miałam podobną sytuację w 20 tygodniu ciąży i od razu pobiegłam do lekarza i doktorka miała paski którymi sprawdziła ph i okazało się, że to śluz. Pobrała też wymaz z pochwy ale infekcji żadnej nie było. A tak mi zostało już końca do ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 17:50
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualnyAnia0306 wrote:Ja miałam podobną sytuację w 20 tygodniu ciąży i od razu pobiegłam do lekarza i doktorka miała paski którymi sprawdziła ph i okazało się, że to śluz. Pobrała też wymaz z pochwy ale infekcji żadnej nie było. A tak mi zostało już końca do ciąży.
Pisałam do mojej lekarki napisała tylko że to normalne...
Zamówiłam kilka tych wkładek zobaczymy
Dziękuję za odzew -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Czy któraś z Was wie lub słyszała że mimo saczacych się wod udało się ciążę donosic?
3 dni temu poczułam jakbym popuscila od wczoraj chodzę w wkladkach na saczenie wod . Dziś wkładka pokazała niebieskie plamy. Pisałam do lekarki powiedziała że mam nie panikowac bo tydzień temu afi miałam w normie A jak odejdą wody to napewno tego z niczym nie pomyle i mam jej zaufać
-