X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Infekcje intymne/globulki/wyciekanie resztek
Odpowiedz

Infekcje intymne/globulki/wyciekanie resztek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • esiaa Ekspertka

Wysłany: 1 lutego, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ... Jak w temacie ... W 18 tc dostałam infekcji intymnej. Dostałam antybiotyk dopochwowy na 6 dni , potem inne globulki na 4 i miałam skończyć . Potem dwa razy w tygodniu kwas mlekowy w globulkach oczywiście. I te ***** globulki wyciekają mi już drugi tydzień ... Zabarwienie jest delikatnie żółte ale taki kolor miały te pierwsze globulki . Szlag mnie już trafia bo nie wiem co z tym zrobić . Nie pierwszy raz że globulka mi się 'sączy' tyle czasu . Z globulkami z progesteronem było to samo w pierwszym trymestrze. Płuczę pochwę Tantum rosa ale czy któraś z Was ma podobnie ? Jak sobie poradziliście ?

W klinice od września 2022.

Pcos, niedoczynność tarczycy, zespół antyfosfolipidowy, trombofilia.

Słabe nasienie . 11 lat starań .

Invimed
    Pierwsza procedura 06.2023
    11dpt beta 367 🎉
    13 dpt beta 695, prog 13,90 🎉
    21 dpt beta 19 167 🤗
    25 dpt beta 47 tys
    26dpt jest ❤️
    8tc serduszko przestało bić . Poronienie.

12.2023
    Pierwsza wizyta w Poznaniu w Pastelovej.
    14.08.2024 punkcja . 32 komórki, 11 zapłodnionych .
    ❄️❄️ Zarodki słabej jakości
    27.09 transfer blastki 3bc
    6 i 7 dpt mamy dwie kreski
    8dpt beta 120 🥰
    10dpt beta 239 😍
    12dpt beta 702 🥰
    24.10 wizyta jest ❤️
    2.12 pierwsze prenatalne , wszystko okej ❤️
    13 TC czuje pierwsze ruchy
    14 tc w brzuszku mieszka Wiktoria 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ