X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jednorazowy kisielowy glut
Odpowiedz

Jednorazowy kisielowy glut

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

• Paulinaaa_ Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! I co powiedział lekarz? Miałam ostatnio podobną sytuację

age.png
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, nic się nie dzieje. Szyjka w porządku

• Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afalvia wrote:
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

Ja takie miałam w tym czasie co Ty i lekarz powiedział że to ok, fizjologicznie to jest w porządku nie ma się czym martwić :)

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ