X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jednorazowy kisielowy glut
Odpowiedz

Jednorazowy kisielowy glut

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

• Paulinaaa_ Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! I co powiedział lekarz? Miałam ostatnio podobną sytuację

age.png
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, nic się nie dzieje. Szyjka w porządku

• Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afalvia wrote:
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

Ja takie miałam w tym czasie co Ty i lekarz powiedział że to ok, fizjologicznie to jest w porządku nie ma się czym martwić :)

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ