Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jednorazowy kisielowy glut
Odpowiedz

Jednorazowy kisielowy glut

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

• Paulinaaa_ Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2025, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! I co powiedział lekarz? Miałam ostatnio podobną sytuację

age.png
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2025, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, nic się nie dzieje. Szyjka w porządku

• Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2025, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afalvia wrote:
    Czesc. Dzis podczas załatwiania się w toalecie podczas podcierania przykleił mi się kisielowaty glut przezroczysty tak jakbym niecała łyżkę kisielu nałożyła. Mocno rozciągliwy. Wczoraj wieczorem odbyłam stosunek. Dziś 14 TC. Możliwe takie coś czy się martwić? Jutro mam wizytę planowana

Ja takie miałam w tym czasie co Ty i lekarz powiedział że to ok, fizjologicznie to jest w porządku nie ma się czym martwić :)

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ