Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kłucia
Odpowiedz

Kłucia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jamelia Znajoma

Wysłany: 24 maja 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Miewa któraś kłucia nad wysokością spojenia łonowego? Dziś mnie kłuje po prawej stronie... Takie wbijania szpilki.
    Nic poza tym mnie nie boli. Byłam kilka dni temu na wizycie ale te kłucia mnie zaniepokoiły.

• _green.fox Nowa

Wysłany: 26 maja 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rownież miewam takie kłocia, raz z prawej raz z lewej strony. W tym tygodniu kłuje mnie rownież na wysokosci pępka. Byłam u lekarza i powiedział, ze to normalne i spowodowane to jest rosnąca macica. A ktory u Ciebie tydzien?

• Jamelia Znajoma

Wysłany: 26 maja 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko z prawej strony kłuje..
    Ja jestem w 18tyg a ty?;)

• _green.fox Nowa

Wysłany: 27 maja 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie, że to właśnie ta rosnąca macica ;) ale jesli sie martwisz to lepiej idz do lekarza. My zaczęliśmy wlasnie 20 tydzien ;)

• wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 29 maja 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Od 17 tygodnia teraz coraz bardziej ;) Lekarz mówi, że normalka, bo wszystko rośnie i więzadła się rozciągają. Jak bardzo kłuje, to się położyć.
    Jeśli nie ma bólu jak na okres ani krwi, to wg niego nie mam się czym przejmować ;)
    Czuję te kłucia na wysokości pęcherza, koło pępka, takie właśnie wbijania szpili.

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ