Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kłucia
Odpowiedz

Kłucia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jamelia Znajoma

Wysłany: 24 maja 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Miewa któraś kłucia nad wysokością spojenia łonowego? Dziś mnie kłuje po prawej stronie... Takie wbijania szpilki.
    Nic poza tym mnie nie boli. Byłam kilka dni temu na wizycie ale te kłucia mnie zaniepokoiły.

• _green.fox Nowa

Wysłany: 26 maja 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rownież miewam takie kłocia, raz z prawej raz z lewej strony. W tym tygodniu kłuje mnie rownież na wysokosci pępka. Byłam u lekarza i powiedział, ze to normalne i spowodowane to jest rosnąca macica. A ktory u Ciebie tydzien?

• Jamelia Znajoma

Wysłany: 26 maja 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko z prawej strony kłuje..
    Ja jestem w 18tyg a ty?;)

• _green.fox Nowa

Wysłany: 27 maja 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie, że to właśnie ta rosnąca macica ;) ale jesli sie martwisz to lepiej idz do lekarza. My zaczęliśmy wlasnie 20 tydzien ;)

• wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 29 maja 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Od 17 tygodnia teraz coraz bardziej ;) Lekarz mówi, że normalka, bo wszystko rośnie i więzadła się rozciągają. Jak bardzo kłuje, to się położyć.
    Jeśli nie ma bólu jak na okres ani krwi, to wg niego nie mam się czym przejmować ;)
    Czuję te kłucia na wysokości pęcherza, koło pępka, takie właśnie wbijania szpili.

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ