Nifty pro nie wyszło. Druga próba
-
Dzień dobry,
Pod koniec 13 tc zrobiłam badanie nifty pro. Dziś mija 7 dzień roboczy. Od wczoraj siedziałam i odświeżałam maila czekając na wynik aż tu przed chwilą zadzwonili z informacją, ze laboratorium potrzebuje nowej próbki. Czy któraś z was tak miała? Już zaczynam panikować i bać się, że jest coś nie tak
USG genetyczne i pappa( prócz ryzyka preeklampsji) wyszły dobrze ale wiadomo, że nifty pokazuje mnóstwo innych zaburzeń. -
Moze po prostu zbyt malo materialu od dziecka mozna bylo wyselekcjonowac. Raczej nic innego nie przychodzi mi na mysl.Ja 42
On 41
Starania 13 lat
Poronienie 12 tydz 2020
Poronienie 7 tydz 2022
Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
Amh 0.39
Dfi 21%
Wszystkie inne badania ok
2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka -
U mnie tak właśnie było i miałam niezłego stracha.
Na drugie pobranie wysłano mnie już do genetyka, który też wyjaśnił mi, że czasami tak jest i mogło to być spowodowane tym, że mam Hashimoto i obecne przeciwciała w krwi.
Na szczęście druga próba się udała. -
Bergamotka_8 wrote:U mnie tak właśnie było i miałam niezłego stracha.
Na drugie pobranie wysłano mnie już do genetyka, który też wyjaśnił mi, że czasami tak jest i mogło to być spowodowane tym, że mam Hashimoto i obecne przeciwciała w krwi.
Na szczęście druga próba się udała.
Dzięki:) ja co prawda nie mam żadnej znanej mi choroby autoimmunologicznej ale liczę na to, że drugie wyjdzie ok. Zwlaszcza, ze od dwóch tygodni jestem na acardzie i cisnienie mi sie realnie poprawiło. Czytałam, ze to też ma związek. -