Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Plamienie 13 tydzień, Acard 150 ?
Odpowiedz

Plamienie 13 tydzień, Acard 150 ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewcia123 Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy miewalyscie plamienia na starcie 2 trymestru?

Mnie się pojawiły ostatnio, 2 razy w ostatnim tygodniu: lekkie, trwające kilka godzin - kojarzę je ze współżyciem z mężem.
    Ostatnio dwa razy seks i 10 h po plamienie , które ustępuje samoistnie po kilku godzinach.

Lekarz zabronił współżyć oraz ćwiczyć ( jestem aktywna fizycznie)

Zazywam duphaston i też acard - dostałam od początku, 'z automatu', mam 40 lat.

Zastawiam się czy krew nie mogła się rozrzedzić za bardzo?

Lekarka nie zleciła żadnych badań pod kątem gęstości krwi tylko zakazała seksu i aktywności fizycznej.

Doradzicie coś może?

Dzięki i pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia, 05:07

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ