X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Plamienie 13 tydzień, Acard 150 ?
Odpowiedz

Plamienie 13 tydzień, Acard 150 ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewcia123 Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2024, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy miewalyscie plamienia na starcie 2 trymestru?

Mnie się pojawiły ostatnio, 2 razy w ostatnim tygodniu: lekkie, trwające kilka godzin - kojarzę je ze współżyciem z mężem.
    Ostatnio dwa razy seks i 10 h po plamienie , które ustępuje samoistnie po kilku godzinach.

Lekarz zabronił współżyć oraz ćwiczyć ( jestem aktywna fizycznie)

Zazywam duphaston i też acard - dostałam od początku, 'z automatu', mam 40 lat.

Zastawiam się czy krew nie mogła się rozrzedzić za bardzo?

Lekarka nie zleciła żadnych badań pod kątem gęstości krwi tylko zakazała seksu i aktywności fizycznej.

Doradzicie coś może?

Dzięki i pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 05:07

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ