X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Poronienie zatrzymane... ?
Odpowiedz

Poronienie zatrzymane... ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem na początku II trymestru i dzisiaj mam jakiś atak paniki że coś jest nie tak. Brzuch zrobił się miękki... martwię się że to już koniec. Mdłości mam nadal, piersi bolą ale strach jest.
    Wiem wiem że najlepiej żeby zobaczył mnie lekarz... to jutro.

Potrzebuję chyba dobrego słowa :( nie dam rady jak coś się stanie 😥

• Cake Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli Cię coś niepokoi to tak jak piszesz najlepiej lekarz… lepiej iść niż martwić się i czekać 😉

jeśli często masz takie ataki polecam żebyś kupiła sobie detektor tętna zawsze może Cię to troszkę uspokoi jak usłyszysz serduszko dzidziusia 💚 wkraczając w II trymestr, nie wiem w którym tygodniu dokładnie jesteś, ale niedługo już będziesz czuć ruchy dzidziusia więc to też dobrze wpływa na psychikę ☺️

Avanti23 lubi tę wiadomość

Ona: 92
    On: 91
    22.12.2020 cp usunięcie prawego jajowodu💔
    22.11.2021 cp usunięcie lewego jajowodu💔

09.10.23 ET ciaża biochemiczna
    14.11.23 FET ❌
    12.12.23 FET ❌
    04.03.24 FET ciąża biochemiczna
    02.04.24 FET ⛄️💙
  • Waflut Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich lękach detektor jest złym pomysłem… dziecko jest jeszcze maleńkie, można go ominąć detektorem i nic nie znaleźć. Dodatkowo dużo kobiet źle go używa i zamiast badać tętno dziecka to wyłapuje swoje.

Avanti23 lubi tę wiadomość

age.png
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avanti23 wrote:
    Dziewczyny, jestem na początku II trymestru i dzisiaj mam jakiś atak paniki że coś jest nie tak. Brzuch zrobił się miękki... martwię się że to już koniec. Mdłości mam nadal, piersi bolą ale strach jest.
    Wiem wiem że najlepiej żeby zobaczył mnie lekarz... to jutro.

Potrzebuję chyba dobrego słowa :( nie dam rady jak coś się stanie 😥
    Hej kochana jak się czujesz ?możesz popisać ze mną na priv jak masz ochotę ❤️ też mam ciągle obawy że coś nie tak chętnie Cię wespre

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Hej kochana jak się czujesz ?możesz popisać ze mną na priv jak masz ochotę ❤️ też mam ciągle obawy że coś nie tak chętnie Cię wespre

Hejka 🤗
    Okazało się że jest ok tylko lekarz podejrzewa małowodzie :(

Na dodatek od wczoraj ledwo żyję, katar, gardło 🫣
    Ciągle coś

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ