Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Poronienie zatrzymane... ?
Odpowiedz

Poronienie zatrzymane... ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem na początku II trymestru i dzisiaj mam jakiś atak paniki że coś jest nie tak. Brzuch zrobił się miękki... martwię się że to już koniec. Mdłości mam nadal, piersi bolą ale strach jest.
    Wiem wiem że najlepiej żeby zobaczył mnie lekarz... to jutro.

Potrzebuję chyba dobrego słowa :( nie dam rady jak coś się stanie 😥

• Cake Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli Cię coś niepokoi to tak jak piszesz najlepiej lekarz… lepiej iść niż martwić się i czekać 😉

jeśli często masz takie ataki polecam żebyś kupiła sobie detektor tętna zawsze może Cię to troszkę uspokoi jak usłyszysz serduszko dzidziusia 💚 wkraczając w II trymestr, nie wiem w którym tygodniu dokładnie jesteś, ale niedługo już będziesz czuć ruchy dzidziusia więc to też dobrze wpływa na psychikę ☺️

Avanti23 lubi tę wiadomość

Ona: 92
    On: 91
    22.12.2020 cp usunięcie prawego jajowodu💔
    22.11.2021 cp usunięcie lewego jajowodu💔

09.10.23 ET ciaża biochemiczna
    14.11.23 FET ❌
    12.12.23 FET ❌
    04.03.24 FET ciąża biochemiczna
    02.04.24 FET ⛄️💙
  • Waflut Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich lękach detektor jest złym pomysłem… dziecko jest jeszcze maleńkie, można go ominąć detektorem i nic nie znaleźć. Dodatkowo dużo kobiet źle go używa i zamiast badać tętno dziecka to wyłapuje swoje.

Avanti23 lubi tę wiadomość

age.png
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avanti23 wrote:
    Dziewczyny, jestem na początku II trymestru i dzisiaj mam jakiś atak paniki że coś jest nie tak. Brzuch zrobił się miękki... martwię się że to już koniec. Mdłości mam nadal, piersi bolą ale strach jest.
    Wiem wiem że najlepiej żeby zobaczył mnie lekarz... to jutro.

Potrzebuję chyba dobrego słowa :( nie dam rady jak coś się stanie 😥
    Hej kochana jak się czujesz ?możesz popisać ze mną na priv jak masz ochotę ❤️ też mam ciągle obawy że coś nie tak chętnie Cię wespre

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Hej kochana jak się czujesz ?możesz popisać ze mną na priv jak masz ochotę ❤️ też mam ciągle obawy że coś nie tak chętnie Cię wespre

Hejka 🤗
    Okazało się że jest ok tylko lekarz podejrzewa małowodzie :(

Na dodatek od wczoraj ledwo żyję, katar, gardło 🫣
    Ciągle coś

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ