X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ryzyko zespołu SIDS u noworodka
Odpowiedz

Ryzyko zespołu SIDS u noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Obserwator Nowa

Wysłany: 2 lutego 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzień dobry,
    Bardzo proszę Was o pomoc. Brakuje mi zaledwie kilku ankiet.
    Jestem studentką położnictwa i w ramach pracy magisterskiej prowadzę badanie. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej - anonimowej ankiety. Skierowana ona jest do kobiet ciężarnych oraz kobiet posiadających już dziecko. Zajmie ona zaledwie kilka minut. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas 😉

https://forms.gle/Hj4cWKudY7FpTHaR7

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ