X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ryzyko zespołu SIDS u noworodka
Odpowiedz

Ryzyko zespołu SIDS u noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Obserwator Nowa

Wysłany: 2 lutego 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzień dobry,
    Bardzo proszę Was o pomoc. Brakuje mi zaledwie kilku ankiet.
    Jestem studentką położnictwa i w ramach pracy magisterskiej prowadzę badanie. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej - anonimowej ankiety. Skierowana ona jest do kobiet ciężarnych oraz kobiet posiadających już dziecko. Zajmie ona zaledwie kilka minut. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas 😉

https://forms.gle/Hj4cWKudY7FpTHaR7

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ