X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wargi Sromowe
Odpowiedz

Wargi Sromowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam się dziewczyny bo nie wiem czy tylko ja tak mam czy każda kobieta w ciazy a mianowicie moje wargi Sromowe są większe jakby opuchnięte sino brązowe okropnie to wygląda jestem w 25 tygodniu wcześniej tak nie miałam czy to powód do niepokoju :-( nic mnie przy tym nie boli nie piecze ...

qsky35f7cldvsfw7.png
  • Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką jedną wargę :)
    Poczytaj w necie - normalne sprawa, zmiana wyglądu "tam" :)

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • Hellena Debiutantka

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To całkiem normalne. U mnie też są ciemniejsze, tak samo, jak brodawki piersi

• Zorganizowana:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet o to lekarza pytałam ostatnio:) jak najbardziej normalne, nie ma się czym przejmować:)

3jgxtqywnbdr5lmk.png

5889a860211f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ