X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wargi Sromowe
Odpowiedz

Wargi Sromowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam się dziewczyny bo nie wiem czy tylko ja tak mam czy każda kobieta w ciazy a mianowicie moje wargi Sromowe są większe jakby opuchnięte sino brązowe okropnie to wygląda jestem w 25 tygodniu wcześniej tak nie miałam czy to powód do niepokoju :-( nic mnie przy tym nie boli nie piecze ...

qsky35f7cldvsfw7.png
  • Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taką jedną wargę :)
    Poczytaj w necie - normalne sprawa, zmiana wyglądu "tam" :)

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • Hellena Debiutantka

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To całkiem normalne. U mnie też są ciemniejsze, tak samo, jak brodawki piersi

• Zorganizowana:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet o to lekarza pytałam ostatnio:) jak najbardziej normalne, nie ma się czym przejmować:)

3jgxtqywnbdr5lmk.png

5889a860211f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ