X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wrocław -porodówka
Odpowiedz

Wrocław -porodówka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie z Wrocławia i Dolnego śląska bardzo proszę napiszcie o swoich doświadczeniach z porodu w szpitalach we Wrocławiu.Termin mam na maj 2018 .Interesują mnie świeże inf.tzn.Panie które rodziły ok.rok temu.pozdrawiam

Anans
  • Zuuziia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam grupę na fb "Hallo gdzie rodzić- Wrocław?" Tam znajdziesz wszystko :)

RusałkaPL lubi tę wiadomość

oar89jcgknh04rvx.png
    25.07.2018 🦊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ