X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr wybór wózka
Odpowiedz

wybór wózka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mama_z_groszkiem Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozwoliłam sobie założyć ten oto wątek :) Wiem, że wybór wózka to sprawa indywidualna, ale na jaki Wy się zaopatrujecie ? Kółka retro - duże, masywne, czy kółeczka skrętne mniejsze ? Sama już nie wiem :(

relgcwa1nrtfgkrw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440,29.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lewym rogu jest wyszukiwarka warto z niej skorzystać zeby nie powielać tematów :)

nutka lubi tę wiadomość

• mama_z_groszkiem Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki, nie zauwazylam :)

relgcwa1nrtfgkrw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko spoko :)

• Julkaa Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dla mnie ważne by był na pompowanych kołach bo nie zamierzam chodzić tylko po alejkach sklepowych tylko jest problem ze zmieszczeniem stelaża do bagażnika

• karen657 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się podobają wszystkie, które nie są tradycyjne i są INNE, czyli:
    - Stokke Xplory
    - Fopapredetti
    - Origami - ale to spacerówka tylko
    Oglądaliśmy w sklepie Stokke na żywo. Jest piękny :) Ale drogi :( Więc wykombinowaliśmy, że kupimy używany stelaż, a do niego kupimy nową gondolę :) No i szukam tych stelaży teraz. W PL to jakiś jeden znalazłam, ale na angielskim ebay'u jest więcej :)
    Tak to wygląda: http://images.pricerunner.com/product/image/293733/Stokke-Xplory.jpg
    Ale największym hiciorem jest origami, same zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=go7VTiTDfTU

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ