X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr bakterie w moczu przed porodem
Odpowiedz

bakterie w moczu przed porodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juju27 Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co o tym sądzicie, jestem juz dwa dni po terminie porodu, kontrolnie zrobiłam badania i w moczu wyszły bakterie norma do 385 a ja mam 1600, dodam że wszystkie inne parametry są w normie

• Rose123 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyszły liczne bakterie i leukocyty...zrobiłam posiew-czysty więc ginekolog kazała mi jeść żurawinę i tyle...co też czynię :) tyle,że ty już widzę po terminie to musiałabyś zapytać ginekologa :)

atdc20mm0yebl2pl.png
  • Julkaa Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak miałam. po porodzie dostałam antybiotyk coś na amoxycylinie wiec mogłam karmić. dziecko zdrowe

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ