Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr bakterie w moczu przed porodem
Odpowiedz

bakterie w moczu przed porodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juju27 Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co o tym sądzicie, jestem juz dwa dni po terminie porodu, kontrolnie zrobiłam badania i w moczu wyszły bakterie norma do 385 a ja mam 1600, dodam że wszystkie inne parametry są w normie

• Rose123 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyszły liczne bakterie i leukocyty...zrobiłam posiew-czysty więc ginekolog kazała mi jeść żurawinę i tyle...co też czynię :) tyle,że ty już widzę po terminie to musiałabyś zapytać ginekologa :)

atdc20mm0yebl2pl.png
  • Julkaa Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak miałam. po porodzie dostałam antybiotyk coś na amoxycylinie wiec mogłam karmić. dziecko zdrowe

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ