X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Cholestaza
Odpowiedz

Cholestaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AfterAll24 Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem, podejrzenie cholestazy ciążowej... Czy któraś z Was to przechodziła? Jakieś wskazówki, porady?

f2w3dqk3hl8qrw2j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak stwierdzono cholestaze?

• karola84 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam cholestazę i miałam cc w 34 tyg i 4 dni jeśli potrzebujesz info to napisz na pv :)

kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
  • AfterAll24 Debiutantka

Wysłany: 9 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście cholestaza została wykluczona... :)

f2w3dqk3hl8qrw2j.png
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 20 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was może jeszcze coś powiedzieć o cholestazie? Zaczynam dopiero 34tc wiec mam pełne 33 skonczone. Od piątku leżę w szpitalu i prawdopodobnie zostanę tu już do rozwiązania a raczej do porodu przedwczesnego... Moje wyniki alat aspat to ok 700 i 359 wiec mega wysokie. Dostalam sterydy, biore co chwile jakies tabletki i hydroxyzine na swedzenie i w przyszlm tygodniu ma sie okazac jak wyniki sie zavchowują i czy nie bedzie trzeba rozwiazywac ciazy w ciągu tygodnia nawet. Jestem załamana, dzidziuś w piątek wazył dopiero 1850 gram.
    Któraś miała podobnie złe wyniki i udało sie donosić chociażby do 35, 36 tygodnia lub nawet dalej..i czy dzidzia urodziła się zdrowa?

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • Aga 1 Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana w pierwszej ciąży dostałam cholestaze w 34 tygodniu ciąży wyladowałam w szpitalu dostałam leki i wszystko mi przeszło mała urodziła sie naturalnie i była zdrowa natomiast teraz jestem w 28 tygodniu ciazy i zaczeła mi sie pojawiac wysypka i boję sie ze to jest to samo co w pierwszej ciaży tylko z przyspieszeniem jutro mam wizyte to sie okaże co i jak aż sie boje.

Aga30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ