X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Drzemka dziecka w ciągu dnia, polecajki.
Odpowiedz

Drzemka dziecka w ciągu dnia, polecajki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asik 123 Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂
    Spodziewamy sie naszej pierwszej coreczki, to już siódmy miesiąc i czas zastanowić się nad wyprawką dla małej, a nie mam doświadczenia w tych sprawach 🙈
    Co planujecie kupić na drzemki dziecka w ciągu dnia? Co polecacie? Chcialabym, aby bylo mobilne i zależy mi, aby była regulowana wysokość, mamy w domu jeszcze czworonożne dziecko 🐶 więc ta funkcja jest dla mnie również ważna. Więc proszę te zdecydowane i doświadczone, przyszłe i teraźniejsze Mamy o pomoc 😊
    Dziękuję za każdą odpowiedź 😊

• Eve1990 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik, zerknij sobie na chicco baby hug - chyba idealna opcja zważając na to, co napisałaś. To kołyska, która ma tez funkcje leżaczka i później krzesełka (można wykorzystać podczas rozszerzania diety). Ma regulowana wysokość i jest na kółkach (nie za duża, wiec swobodnie można przemieszczać się po mieszkaniu. Dla mnie super opcja jest również ten pałąk nad łóżeczkiem z zawieszkami, światełkami i muzyczka. Przyznam,. ze na naszym synku zawieszki od chicco nie robią wrazenia, ale bez problemu mocujemy tam inne zabawki - maskotki sensoryczne, a ostatnio taka mini karuzele od tiny love. Wg mnie taka opcja sprawdza się dużo lepiej niż leżenie macie, bo maluszek dłużej leży sam (nie denerwuje się tak szybko:p :), a co dla mnie ważne jest bezpieczny, bo sama tez mam pieska i pomimo tego, ze młodemu nigdy krzywdy nie zrobił to jednak miałabym obawy zostawic ich samych na podłodze 😅

Asik 123 lubi tę wiadomość

IVF 03.2022 --> 12 komórek zapłodnionych, 2 blastocysty ❄️ 4AB, ❄️ 4BA
    Transfer 28.04.2022 --> 4AB
    5dpt II
    6dpt 29
    8dpt 154
    11dpt 656
    13dpt 1617
    18dpt 5532
    20dpt 7776 i <3

Poród 40+5 SN

age.png

Powrót po rodzeństwo 🐣
    Transfer 03.04.2024 --> 4BA
    5dpt II
    6dpt 14
    8dpt 24
    12dpt 89
    15dpt 442 🌟
    19dpt 1403
    22dpt 2300
    26dpt <3 3mm człowieka
  • Asik 123 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, dziękuję za odpowiedź.
    Trochę czasu mi zeszło 😅
    To samo poleciła mi również moja koleżanka 😊 więc jeszcze raz dzięki za tak obszerny opis i za zainteresowanie moim postem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ