SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Ekspres do kawy do biura
Odpowiedz

Ekspres do kawy do biura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2022, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dobrej klasy ekspresu do kawy do biura. Chcę robić kawę sobie, dwóm pracownikom ale i ważnym klientom.

Jakieś rekomendacje?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 28 września 2022, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknij sobie na tchibo ekspresy - zdecydowałam sie na kupno ekspresu do biura od nich. Ogolnie to tak jest ze mną od października, kawe robi i to bardzo dobrą. Jedyną śmieszną wadą/funkcją jest to że mleko jest na sekundy (xD). Jestem.z niego zadowolona. Serwisowanie też jest mega intuicyjne. Prowadzi za rączkę. Duzym plusem jest tez rurka do mleka a nie pojemnik (mniej mycia). Wg mnie jeden z lepszych, tym bardziej te 2 kawy naraz bardzo spoko.

Najlepiej będzie skontaktować się z firmą, powinni coś dobrac.

• Banelova Ekspertka

Wysłany: 10 października 2022, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie polecam ekspresów Krupsa. Ja mam i drugi raz bym nie kupiła :D

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Firma ta produkuje ekspresy do kawy do uzytku domowego, raczej nikt nie kupuje ekspres do kawy tej firmy do biura - są inne profesjonalne marki.
    Ekspres do biura musi być znacznie bardziej wytrzymały - w końcu będzie robił nawet po kilkadziesiąt kaw dziennie, musi być prosty w obsłudze jak również łatwy w czyszczeniu.
    Wiele dobrej klasy urządzeń można znaleźć na stronie tej firmy https://dystrybutory.eu/ekspresy-do-kawy-c-15.html

Mają ekspresy specjalnie dedykowane do takich zastosowań

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 09:54

• ljq76635 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki jak w amerykańskich filmach. do kawy filtrowanej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ