Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Ekspres do kawy do biura
Odpowiedz

Ekspres do kawy do biura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2022, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dobrej klasy ekspresu do kawy do biura. Chcę robić kawę sobie, dwóm pracownikom ale i ważnym klientom.

Jakieś rekomendacje?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 28 września 2022, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknij sobie na tchibo ekspresy - zdecydowałam sie na kupno ekspresu do biura od nich. Ogolnie to tak jest ze mną od października, kawe robi i to bardzo dobrą. Jedyną śmieszną wadą/funkcją jest to że mleko jest na sekundy (xD). Jestem.z niego zadowolona. Serwisowanie też jest mega intuicyjne. Prowadzi za rączkę. Duzym plusem jest tez rurka do mleka a nie pojemnik (mniej mycia). Wg mnie jeden z lepszych, tym bardziej te 2 kawy naraz bardzo spoko.

Najlepiej będzie skontaktować się z firmą, powinni coś dobrac.

• Banelova Ekspertka

Wysłany: 10 października 2022, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie polecam ekspresów Krupsa. Ja mam i drugi raz bym nie kupiła :D

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Firma ta produkuje ekspresy do kawy do uzytku domowego, raczej nikt nie kupuje ekspres do kawy tej firmy do biura - są inne profesjonalne marki.
    Ekspres do biura musi być znacznie bardziej wytrzymały - w końcu będzie robił nawet po kilkadziesiąt kaw dziennie, musi być prosty w obsłudze jak również łatwy w czyszczeniu.
    Wiele dobrej klasy urządzeń można znaleźć na stronie tej firmy https://dystrybutory.eu/ekspresy-do-kawy-c-15.html

Mają ekspresy specjalnie dedykowane do takich zastosowań

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 09:54

• ljq76635 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki jak w amerykańskich filmach. do kawy filtrowanej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ