WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Grube łożysko 60mm
Odpowiedz

Grube łożysko 60mm

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis dowiedziałam sie ze mam za grube łożysko jest to 34 tydz ciąży boje sie o dziecko na razie wazy ponad 2kg niby z nim jest ok ale czy ktoras z was miala podobny problem

27a73b5519.png
  • Eszkilu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wyglądają inne parametry? Jakie jest AFI? Rośnie czy maleje?
    Czy chorujesz na cukrzycę, masz anemię, przechodziłaś choroby zakaźne w ciąży?
    Wszystko trzeba skorelowac z innymi wynikami, sama grubość łożyska jest dość słabym parametrem. Ważne jest, jak wyglądają przepływy, czy łożysko nie wygląda na „stare”, jak rośnie dziecko i jaka jest ilość wód.

ojxerl68k5xeefy1.png

ckailqxw1u8iufef.png

Gameta Gdynia od 2016 r.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ