WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Masaż bańką
Odpowiedz

Masaż bańką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2021, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Pytanie głównie do Pań. Schudłam i zostało mi trochę skóry na brzuchu. Zastanawiam się nad masażem bańką chińską ale boje się o to czy nie powiększą mi się rozstępy po ciąży. Jak to wygląda? Zaryzykować?

gwz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2021, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bańka napina skórę, polecam robić dodatkowo piling z kawy, i szczotkowanie na sucho. Bańkę można co drugi dzień wykonywać. Piling dwa razy w tygodniu. Szczotkowanie całego ciała raz w tyg. Piling i szczotkowanie ściągają delikatnie naskórek. Skóra wygląda gładko i jest napięta. Trzeba tylko robić to systematycznie:)
    https://bellita.pl/twarz-i-cialo/celloo-banka-antycellulitowa-cuddle-bubble-mini
    Spróbuj, banka droga nie jest, a może akurat zobaczysz u siebie dobre rezultaty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2021, 07:29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ