X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Popuszczanie ?
Odpowiedz

Popuszczanie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2017, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec tak, jestem w 33 tc. Od kilku dni zauwazylam cos dziwnego, mianiowicie gdy chce minsie siku, normalnie czuje, ide robie co trzeba, wycieram sie, wstaje z wc i co ? Leci mi po nogach.... czasem ubiore juz bielizne i minute pozniej czuje ze mam mokro. Nie wiem teraz czy to normalne, vzy powinnam sie martwic ? Lekarz za tydzien....

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • k878 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się już teraz kilka razy zdarzyło dokładnie tak samo: wstaje, już chwytam za ciuchy i CHLUP na spodnie! Zakładam, że to dziecko się rusza i coś tam przyciska. 33t to już daleko, więc ma prawo uciskać na wszystko :)

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nie zdarzyło popuścić w gacie, ale czuję że niedługo to nastąpi :). Parę razy miałam taką sytuację że wstawałam z kibelka ,a tu dalej ciekło.

Pewnie dziecko uciska na pęcherz,a że puszczamy zwieracze ,to leci i leci :)

• sylani Koleżanka

Wysłany: 21 lipca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to jest jak najbardziej normalne :)
    Maluch uciska na pęcherz praktycznie non stop, miejsce w brzuszku się kończy. W moim przypadku, a noszę wkładki praktycznie od początku ciąży, zdarza się wymieniać je częściej bo również niektóre są "mokre".

m3sx9jcgj726xfjv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ