X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przepuklina pępkowa a poród
Odpowiedz

Przepuklina pępkowa a poród

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pani-ka Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, czy któraś z Was rodziła siłami natury z przepukliną pępkową i wszystko było ok? Dopadła mnie cholera w drugiej ciąży a nie chciałabym przez to cesarki :/

1f11cdbe84.png

relg8rib7k4p51z3.png
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, ja miałam przepuklinę pępkową i rodziłam siłami natury, to nie wyklucza naturalnego porodu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ