X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka
Odpowiedz

Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam do Was ogromną prośbę . Czy moglibyście mi polecić jakieś fajne wegańskie kosmetyki dla przyszłej mamy i jej maluszka?

Annite, gwz lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale też zależy od tego czego potrzebujesz. Bo ja robiąc wyprawkę nakupowałam bardzo dużo rzeczy, a w praktyce niczego nie używałam. Wszystko możesz znaleźć w domu. Np. zamiast oliwki użyć oleju kokosowego, masła shea. Musisz się po prostu zastanowic nad tym, co jest dla Ciebie potrzebne.
    Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę Natura Siberica - firma ma świetną serię Little Siberica, która jest dedykowana maluszkom. Kosmetyki wegańskie, cruelty free oraz z naturalnym składem.
    Polecam szczególnie olejek do ciała z dziką różą: https://naturasiberica.com.pl/pl/menu/maski-do-twarzy-321.html
    pol_il_Organiczny-certyfikowany-olejek-do-masazu-dla-dzieci-na-bazie-organicznego-olejku-z-dzikiej-rozy-0-Little-Siberica-1482.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 08:09

gwz lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ