X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka
Odpowiedz

Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam do Was ogromną prośbę . Czy moglibyście mi polecić jakieś fajne wegańskie kosmetyki dla przyszłej mamy i jej maluszka?

Annite, gwz lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale też zależy od tego czego potrzebujesz. Bo ja robiąc wyprawkę nakupowałam bardzo dużo rzeczy, a w praktyce niczego nie używałam. Wszystko możesz znaleźć w domu. Np. zamiast oliwki użyć oleju kokosowego, masła shea. Musisz się po prostu zastanowic nad tym, co jest dla Ciebie potrzebne.
    Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę Natura Siberica - firma ma świetną serię Little Siberica, która jest dedykowana maluszkom. Kosmetyki wegańskie, cruelty free oraz z naturalnym składem.
    Polecam szczególnie olejek do ciała z dziką różą: https://naturasiberica.com.pl/pl/menu/maski-do-twarzy-321.html
    pol_il_Organiczny-certyfikowany-olejek-do-masazu-dla-dzieci-na-bazie-organicznego-olejku-z-dzikiej-rozy-0-Little-Siberica-1482.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 08:09

gwz lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ