X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka
Odpowiedz

Wegańskie kosmetyki dla mamy i maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam do Was ogromną prośbę . Czy moglibyście mi polecić jakieś fajne wegańskie kosmetyki dla przyszłej mamy i jej maluszka?

Annite, gwz lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale też zależy od tego czego potrzebujesz. Bo ja robiąc wyprawkę nakupowałam bardzo dużo rzeczy, a w praktyce niczego nie używałam. Wszystko możesz znaleźć w domu. Np. zamiast oliwki użyć oleju kokosowego, masła shea. Musisz się po prostu zastanowic nad tym, co jest dla Ciebie potrzebne.
    Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę Natura Siberica - firma ma świetną serię Little Siberica, która jest dedykowana maluszkom. Kosmetyki wegańskie, cruelty free oraz z naturalnym składem.
    Polecam szczególnie olejek do ciała z dziką różą: https://naturasiberica.com.pl/pl/menu/maski-do-twarzy-321.html
    pol_il_Organiczny-certyfikowany-olejek-do-masazu-dla-dzieci-na-bazie-organicznego-olejku-z-dzikiej-rozy-0-Little-Siberica-1482.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 08:09

gwz lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ