wyniki usg 36/37 tydzien
-
nick nieaktualnyTo nie my powinnyśmy się wypowiadać,a lekarz tak uważam-jeśli więc powiedział,ze jest wszystko prawidłowo,to jest prawidłowo Po co się zamartwiać opiniami innych
Zaraz maluch się urodzi i na pewno będzie zdrowy:)Tak właśnie masz myśleć
Znajdzie się ktoś taki,kto Ci napisze,że u niej w tym wieku ciążowy było tak i tak-czyli inaczej , niż u Ciebie,a wtedy Ty będziesz myślała,że u Ciebie jest coś nie tak...i po co to? Słuchaj się lekarza-tyle z mojej strony:)
Piszę to ze swojego doświadczenia,bo nie raz zdarzyło się,że pytałam na forum o coś-czy dobrze,czy źle i kazda pisała co innego,w końcu tylko się nakręcałam niepotrzebnie przez głupie uwagi i narobiłam sobie dodatkowego stresu-teraz już wiem,że są tu małolaty,które niewiele wiedzą,a jedyną osobą która wie NAJlepiej jest...lekarz:)
Powodzenia życzę przy porodzie-oby był bez komplikacji,łatwy i szybki i oczywiście obyś szybko doszła do siebie;)Martika87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jasmine89,
Bardzo proszę o informację jak z Twoim Maluszkiem po porodzie i jak wyniki?
Ja jestem w 35tc i mam bardzo podobne różnice pomiędzy HC:AC:BPD i strasznie się martwię
Do 31 tc wszystkie pomiary mojego Maluszka były w normie.
Na ostatnim usg (35 tc) wszysło coś bardzo dla mnie dziwnego
31tc:
BPD 82,1 ( 33tc )
HC 304 (33t6d)
AC 270 (31tc)
FL 62,9 ( 32tc)
35tc
BPD 90,2 ( 36t 3d)
HC 310 (34t 4d)
AC 336 (37tc)
FL 70,5 ( 36t 3d)
3 badania prenatalne wyszły w normach.
Lekarz powiedział,że moje Słoneczko się odwróciło główką w dół i jest jeszcze okrągła, a nie owalna stad różnice + "stare" usg.
Z góry dziekuję -