X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Androtop
Odpowiedz

Androtop

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos stosował Androtop w żelu dla podwyzszenia tostesteronu i unormowania. Czy u Was zadziałał?

• angelwings Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m stosował i u niego zadziałał bardzo szybko. Miał za niski testosteron przed m-tese, po miesiącu stosowania miał już zabieg

mt30 lubi tę wiadomość

• mt30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelwings wrote:
    Mój m stosował i u niego zadziałał bardzo szybko. Miał za niski testosteron przed m-tese, po miesiącu stosowania miał już zabieg
    Dziękuję za odpowiedź. Czy po stosowaniu tego żelu testosteron później był stabilny i nie wrócił do początkowej wartości. Jak stosował Twój mąż i ile razy dziennie, rano czy wieczorem? Czy nie odczuwał skutków ubocznych typu:wypadanie włosów lub rozdrażnienie?
    Czy u Was w biopsji się udało znaleźć?

Wysłany: 1 grudnia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie badaliśmy teraz po zabiegu wartości testosteronu więc ciężko stwierdzić. Mąż stosował raz dziennie rano, wsmarowywał sobie w ramiona. Żadnych skutków ubocznych nie miał na szczęście. W badaniu bezpośrednio po zabiegu plemników nie znaleziono niestety, czekamy jeszcze na wyniki pobranej tkanki, ale się nie łudzimy, że coś tam znajdą

• mt30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelwings wrote:
    Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze mam pytanko:czy Twój mąż do mtese wykonywał badanie inhibiny B? Jeżeli tak to czy wynik mieliście w normie?

Wysłany: 1 grudnia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż nie miał zleconego tego badania. Z tego co obserwuje to w azoospermii nie ma żadnych zasad, często u kogoś kto ma wyniki w normie, nie znajduje się plemników (u mojego m tak było), a w przypadkach gdzie chociażby FSH jest mocno podwyższone plemniki się znajdują. Trzeba zaufać lekarzom, bo w tej chorobie wszystko może się zdarzyć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ