Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy badanie CTFR i AZF
Odpowiedz

badanie CTFR i AZF

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frankapzn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2024, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mąż w związku z niejasnym wynikiem Kario typu musiał wykonać to badanie, moje pytanie ile czekaliście na wynik? czytałam ze do 8 tygodni nawet!!!

Ona :35 🧡Hashimoto,adeno,mieśniak, mthfr oraz pai, KIR AA NK 44% Cross match - ujmeny, AMH 23'-2,8 24' -2,1 25'-3,6? On: 39 🧡obniżone parametry nasienia Kariotypy ok
    Starania od 2019 , 1 poronienie
    I IVF 12/2023 , brak zarodków 😭
    II IVF 05/2024 ❄️❄️4AB ,4BC
    08/24 FET 4 AB 😿💔
    02/25FET 4 BC 😿
    III IVF 03/2025 ❄️❄️❄️! 05/2025 histeroskopia (usunięcie zrostów, cd138 ok, brak stanu zapalnego)
    06/25 FET 5 AA🍀 14 tc 💔👼
    02/26 FET 🙏
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2024, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frankapzn wrote:
    hej, mąż w związku z niejasnym wynikiem Kario typu musiał wykonać to badanie, moje pytanie ile czekaliście na wynik? czytałam ze do 8 tygodni nawet!!!
    U nas to było 6 tygodni InviMed na Rakowieckiej Warszawie

frankapzn lubi tę wiadomość

• Erynia Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2024, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frankapzn wrote:
    a zrobiłas w koncu to badanie ?

• frankapzn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erynia wrote:
    a zrobiłas w koncu to badanie ?
    Tak, wszystko wyszło ok, na szczęście...

Ona :35 🧡Hashimoto,adeno,mieśniak, mthfr oraz pai, KIR AA NK 44% Cross match - ujmeny, AMH 23'-2,8 24' -2,1 25'-3,6? On: 39 🧡obniżone parametry nasienia Kariotypy ok
    Starania od 2019 , 1 poronienie
    I IVF 12/2023 , brak zarodków 😭
    II IVF 05/2024 ❄️❄️4AB ,4BC
    08/24 FET 4 AB 😿💔
    02/25FET 4 BC 😿
    III IVF 03/2025 ❄️❄️❄️! 05/2025 histeroskopia (usunięcie zrostów, cd138 ok, brak stanu zapalnego)
    06/25 FET 5 AA🍀 14 tc 💔👼
    02/26 FET 🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ