X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie nasienia ..
Odpowiedz

Badanie nasienia ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, Mąż ma badanie nasienia

Prosi żeby iść z nim
    Czy ktoś z was wchodził z mężem do "pokoju"
    Bardzo mnie to krępuje i się stresuje ale nie chce tego pokazywać
    Myśl, że każdy wie co tam robimy mnie dołuje, stresują mnie spojrzenia innych ...

Pomocyyyy

• Ans16 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowie ktoś

• cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co prawda nie wchodzilam z mezem - ale pani laborantka sama nas zapytala czy chce isc tez ;)

Mysle ze nie powinnas sie przejmowac ludzmi - wszyscy ktorzy są w klinice oznacza że mają problemy. I pewnie tez przechodzili "to badanie". A pracownicy mają wywalone - uwierz ! Widzą to codziennie - tak jak ginekologa- faceta nie jara kobieta na fotelu. Oni do tego podchodzą zawodowo. Podejrzewam, że nawet na sekundę nie zajmiecie ich prywatnych mysli :p

🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy
    MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
    Starania o pierwsze dziecko :
    5cs - cb 🩸
    7cs - naturals -⏸️
    2.10.19 - Antoś jest z nami 👶

lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
    💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
    ❌️ 1-6 cs
    ❌️ 7, 8, 9,10 cs z lamettą 💉
    🤞 11 cykl starań !

✅️ FSH/LH ; oba jajowody drożne
    👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
    🧔‍♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)

💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina
  • Dotipik Ekspertka

Wysłany: 27 lutego, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ans16 wrote:
    Dzień dobry, Mąż ma badanie nasienia

Prosi żeby iść z nim
    Czy ktoś z was wchodził z mężem do "pokoju"
    Bardzo mnie to krępuje i się stresuje ale nie chce tego pokazywać
    Myśl, że każdy wie co tam robimy mnie dołuje, stresują mnie spojrzenia innych ...

Pomocyyyy
    Jeżeli masz 90-60-90 I wyglądasz jak top modelka to być może, któryś z lekarzy spojrzy na Ciebie dłużej niż 3 sekundy:) idź z mężem, ugrzej rączki, myślisz że Jemu będzie się łatwo podciecic. Możesz za pielęgniareczke się przebrać:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ