czy jest sens iść do urologia z wynikami nasienia?
-
nick nieaktualny
-
Ja wybrałabym androloga urolog pomaga owszem ale przy złych wynikach nasienia polecalabym androloga dlaczego ponieważ każdy androlog jest urologiem z poszerzona wiedzą o endokrynologie dodatkowo specjalizuje się stricte w meskich sprawach urolog zajmuje sie ukladem rozrodczym i moczowym moczowym rowniez u kobiet
-
a widzisz a u Nas przy złych wynikach nasienia gin kazał najpierw iść do urologa i jak się okazało endokrynolog by tu nic nie pomógł ponieważ wyniki z hormonów były ok a w naszym przypadku mój gin też był endokrynologiem a wysłałą do urologa
Ania_84 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja miałam ginegkologa i endokrynologa w jednym i nawet nie powiedzial zeby zrobic mezowi hormony.... no ale to szczegol
ja zapronowalam androloga bo wg mne skoro nie ma sie wynikow oprocz nasienia warto uderzyc od rau do kogos kto ma specj arownow endokrynologi i urologii .. zresza na usg wszytsko wychodzi czy to urolog czy androlog..
u nas prawidłowa diagnoze postawil alsnie androlog w Krakowie w lutym powiedzial nam to co uslyszelismy poprez genetyke teraz
nas wyylali po badaniu do katerdy andrlogii i endykroynologii plodnosci w łodzi .. dlatego stwerdizlam ze bedzie to androlog nei urolog..pozatym u nas w kieclach urologow dobrych i z dobrym sprzetem nie ma -
Oczywiście, że jest sens My nie poszliśmy od razu, bo moja gin.powiedziała, że nie ma sensu, bo problemu męskiego się nie leczy i leczyliśmy się na własną rękę (czyt. suplementy). W końcu stwierdziłam, że koniec z tym- umówiliśmy się do urologa i powiedział, że dawno powinniśmy przyjść. Po badaniu okazało się, że mąż ma prawdopodobnie żylaki powrózka nasiennego, usg to potwierdziło - tym samym znaleźliśmy przyczynę naszych niepowodzeń. Mąż jest 3 tydzień po zabiegu, teraz spokojnie czekamy na poprawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 14:28
Ania1986, Frozen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
początkowo 1,2 mln w ml plemników, po 3 m-cach leczenia u urologa 8,50 mln w ml
teraz nadal sie leczy, za miesiąc kolejne badanie nasienia. Wiem ,że jeszcze nie jest dobrze, ale wg ego co było o już to jest cud
ale teraz u mnie wyszło pco -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:początkowo 1,2 mln w ml plemników, po 3 m-cach leczenia u urologa 8,50 mln w ml
teraz nadal sie leczy, za miesiąc kolejne badanie nasienia. Wiem ,że jeszcze nie jest dobrze, ale wg ego co było o już to jest cud
ale teraz u mnie wyszło pco -
Ania1986 wrote:my mamy 4,92 w ml a ogolem 14,77, ruch tragiczny , morfologia 2% od dzis maz bierze fertilman, witamine c 1000 i wit e 500
Powodzenia życze i warto iść do uroWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 21:42
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mój bierze profertil i mace teraz oraz testosteron. Wcześiej brał androvit, salfazin, folik, mace , wit c, l-karnityne. Polecam mace !!! mój teraz ma w całości jakoś 56 mln chyba. Morfologia też sie poprawiła z 8 na 12 % . Ogólnie to wszystkie parametry sie poprawiły , a najbardziej ilośc . Mam nadzieje, że zza miesiąc będą super wyniki. Bo pół roku siejuż mąż leczy .
Powodzenia życze i warto iść do uro -
nick nieaktualny
-