X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Embolizacja żylaków powrózka nasiennego/ androlog-urolog Poznań
Odpowiedz

Embolizacja żylaków powrózka nasiennego/ androlog-urolog Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papaj Nowa

Wysłany: 22 listopada 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!

1. Na początek chciałem powiedzieć, że embolizację żylaków powrózka lewej strony miałem jakieś 5 lat temu. Po zabiegu w przeciągu roku miałem robione parę razy USG i wszystko OK. Z kolei mam wrażenie jakby ta żyła przez ten czas się zmieniła. Miał ktoś nawrót? W ogóle jest możliwe aby po takim czasie, jak 5 lat był nawrót skoro po roku od zabiegu było wszystko dobrze??
    2. Kolejna sprawa zapytam już na zapas. Dobry urlolog/androlog w Poznaniu?

3. No i pytanko na koniec. Z tego co czytałem, to najlepsza metoda, to mikrochirurgiczna. Dostępna w Poznaniu? W ogóle można na metodę mikrochirurgiczną na NFZ czy tylko prywatnie?

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ