Extra Sperm dla mężczyzn , witaminy
-
Witajcie Dziewczyny ,
chciałam zapytać, czy któryś z Waszych facetów stosował dla poprawienia jakości nasienia suplementu diety Extra Sperm
mam w ręce ulotkę
widzę że te kapsułki mają bogaty skład:
Witamina E
Winiam L-karnityny
L-arginina
Magnez
Cynk
Witamina C
L-glutanion zredukowany
Koenzym Q10
Selen
Kwas foliowy
i piszę że :
-chroni DNA plemników przed uszkodzeniami
-wpływa na poprawę ilości , ruchliwości , budowy i żywotności plemników
-wspiera sprawność seksualną mężczyzny
chciałam to kupić, ale Pani w aptece powiedziała że tylko przez internet można zamówić
a szukam na internecie i też nie potrafię znaleźć
https://imged.pl/extrasperm-30-tabletek-extra-sperm-2-18764190.html
czekając na nasz Cud -
http://allegro.pl/extrasperm-30-kapsulek-extra-sperm-i6648892249.html👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się w kwestii witamin/minerałów antagonistów? Natknęłam się na info,że m.in. cynku i selenu nie powinno się brać razem, bo brane razem zmniejszają działanie. A w wielu suplementach dla mężczyzn są one łączone. Co myślicie?
Hiacynta89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie odebraliśmy wyniki badania męża, który brał ExtraSperm niecałe 3 miesiące i jestem w szoku morfologia plemników w ostatnim badaniu wynosiła 1% a teraz 11%. Nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze (w żadnym badaniu nie wynosiła więcej niż 2%). Ilość i koncentracja też wzrosły choć nie tak dobrze, dalej poniżej normy ale jest już dużo lepiej
Także ExtraSperm pomógł u mojego męża i oczywiście dalej będziemy go stosowaćSchmetterling, Selina lubią tę wiadomość
-
melba, właśnie też czytałam, że cynk i selen razem to nie jest dobry pomysł, do tego jeszcze kofeina obniża przyswajalność cynku... także nie wiem, czy to się nie mija z celem, jak się przyjmuje te dwie witaminy na raz i jeszcze na przykład pije kawę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 11:45
Staraczka o pierwszego dzidziusia -
Mojemu po dwóch miesiącach Extra Sperm morfologia wzrosła z 2% do 7%, a i ruchliwość się poprawiła.
Selina lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
melba wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się w kwestii witamin/minerałów antagonistów? Natknęłam się na info,że m.in. cynku i selenu nie powinno się brać razem, bo brane razem zmniejszają działanie. A w wielu suplementach dla mężczyzn są one łączone. Co myślicie?Hiacynta89
-
ja to mam czasem wrażenie, że niektórzy producenci myślą, że im więcej tam wrzucą do tego suplementu tym lepiej. Ja bym raczej stawiała na mniejszy skład ale za to konkretne działanie. Może za dużo internetu się naczytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 22:58
Hiacynta89 -
odnośnie skuteczności- po 3 m-cach morfologia z 1% na 6% ilość i ruchliwość praktycznie bez zmian
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -