X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jacuzzi
Odpowiedz

Jacuzzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia 2025, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jacuzzi mocno podgrzewa jądra? Czy ma to duży wpływ na nasienie?

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2025, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, gorące kąpiele nie sprzyjają wynikom 😃

24 cs 🥹
    🙋🏻‍♀️Endometrioza & adenomioza & PCOS & IO
    🙎🏼‍♂️Znacznie obniżone parametry & IO
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2025, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partner twierdzi, że wchodził po basenie do jaccuzi tylko na chwilę, żeby ogrzać się. Właśnie mamy zacząć starania...
    Ja w przeszłości nie miałam problemu z zajściem w ciążę, ale z uzyskaniem zdrowej ciążę. Obecnie jestem w drugim związku. Morfologia 0% (jeszcze przed tymi basenami), pozostałe parametry w normie, pozostałe badania, wymazy i hormony ok.

• marek445 Znajoma

Wysłany: 13 marca 2025, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie porady w tym temacie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ