X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jacuzzi
Odpowiedz

Jacuzzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jacuzzi mocno podgrzewa jądra? Czy ma to duży wpływ na nasienie?

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, gorące kąpiele nie sprzyjają wynikom 😃

17. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️

🐯 Ona, 28 lat – PCOS, AMH 6,94

🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
    🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️
    ⚠️ HBA: 43%

__
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partner twierdzi, że wchodził po basenie do jaccuzi tylko na chwilę, żeby ogrzać się. Właśnie mamy zacząć starania...
    Ja w przeszłości nie miałam problemu z zajściem w ciążę, ale z uzyskaniem zdrowej ciążę. Obecnie jestem w drugim związku. Morfologia 0% (jeszcze przed tymi basenami), pozostałe parametry w normie, pozostałe badania, wymazy i hormony ok.

• marek445 Znajoma

Wysłany: 13 marca, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie porady w tym temacie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ