SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Męskie sprawy › Jacuzzi
Odpowiedz

Jacuzzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia 2025, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jacuzzi mocno podgrzewa jądra? Czy ma to duży wpływ na nasienie?

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2025, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, gorące kąpiele nie sprzyjają wynikom 😃

Ponad 2.5 roku starań 🤍

🙋🏻‍♀️ 30 | Endometrioza | Adenomioza | PCOS, zrosty i niedrożności i inne pokemony
    🙎🏼‍♂️ 28 | Czynnik męski - OAT | HBA 30%

🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
    🧊 14 jajeczek zamrożonych • 3/6 zapłodnionych

❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB

31.08 • transfer zarodka AA
    04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
    08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
    19-20.09 • krwawienia i plamienia - krwiaczek 🩺😭
    21.09 • CRL 2,1 mm 🥹 z 💓
    29.09 • USG
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️‍🔥

preg.png
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2025, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partner twierdzi, że wchodził po basenie do jaccuzi tylko na chwilę, żeby ogrzać się. Właśnie mamy zacząć starania...
    Ja w przeszłości nie miałam problemu z zajściem w ciążę, ale z uzyskaniem zdrowej ciążę. Obecnie jestem w drugim związku. Morfologia 0% (jeszcze przed tymi basenami), pozostałe parametry w normie, pozostałe badania, wymazy i hormony ok.

• marek445 Znajoma

Wysłany: 13 marca 2025, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie porady w tym temacie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy pod lupą - odpowiadamy na Wasze najczęstsze pytania

Kiedy zacząć suplementację? Czym różni się kwas foliowy od aktywnej formy folianu? Jaką rolę przed ciążą odgrywają dieta i suplementacja? Odpowiadamy krótko, konkretnie i bez mitów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ