X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Maca
Odpowiedz

Maca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jak to jest z ta macą? Dużo o niej czytałam na każdym temacie ktoś o niej wspomina. Mój m łyka tylko witaminy i myśle sobie ze moze kupię jeszcze ta macę.
    Wiem ze jest w tabletkach i w proszku. Jaka polecacie? I to ma taka nazwę maca? W aptece beda wiedzieć o co chodzi ? Czy jakoś dokładniej sie to nazywa?

• asioczek86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja z mężem pijemy macę i jesteśmy zadowoleni :) maca kupiona na Allegro, jest duży wybór. w proszku 1 łyżeczka na pół szklanki wody. w smaku jak kto lubi, ale można się przyzwyczaić :)

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ona pomaga w nasieniu? A u kobiety?

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byś mogła wkleić link z którego kupujesz to bede wdzięczna. Bo na Allegro jest ich mnóstwo od 20 do 100 zł.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ