X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Maca
Odpowiedz

Maca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jak to jest z ta macą? Dużo o niej czytałam na każdym temacie ktoś o niej wspomina. Mój m łyka tylko witaminy i myśle sobie ze moze kupię jeszcze ta macę.
    Wiem ze jest w tabletkach i w proszku. Jaka polecacie? I to ma taka nazwę maca? W aptece beda wiedzieć o co chodzi ? Czy jakoś dokładniej sie to nazywa?

• asioczek86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja z mężem pijemy macę i jesteśmy zadowoleni :) maca kupiona na Allegro, jest duży wybór. w proszku 1 łyżeczka na pół szklanki wody. w smaku jak kto lubi, ale można się przyzwyczaić :)

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ona pomaga w nasieniu? A u kobiety?

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byś mogła wkleić link z którego kupujesz to bede wdzięczna. Bo na Allegro jest ich mnóstwo od 20 do 100 zł.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ