Pomoże ktoś w interpretacji wyników m
-
Leukocyty;1-2 w.p.w
Ruch a szybki; 68%
Ruch b powolny; 5%
Ruch; c niepostępowy; 2%
Ruch; d nieruchliwe; 25%
Liczba plemników ok 2.800 000 mln/ml
Morfologia plemników
o prawidłowej budowie 86%
o nieprawidłowej budowie 14%
defekt główki 4%
defekt szyjki/wstawki 2%
defekt witki 5%
Czy z takimi wynikami jest szansa na zajście w ciąże?
Z góry dziękuje za odpowiedzi -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Leukocyty;1-2 w.p.w
Ruch a szybki; 68%
Ruch b powolny; 5%
Ruch; c niepostępowy; 2%
Ruch; d nieruchliwe; 25%
Liczba plemników ok 2.800 000 mln/ml
Morfologia plemników
o prawidłowej budowie 86%
o nieprawidłowej budowie 14%
defekt główki 4%
defekt szyjki/wstawki 2%
defekt witki 5%
Czy z takimi wynikami jest szansa na zajście w ciąże?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Mozna sprobowac poprawic ilosc suplementami, rzuceniem nałogow jesli są, zdrowa dieta, sport, nieprzegrzewanie jader..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:52
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ruch , morfologia piękne jedynie ilość marna , no ale przy takiej liczbie plemników o prawidłowej budowie oraz takiej szybkości myślę ze jest szansa na ciąże:)
Mozna sprobowac poprawic ilosc suplementami, rzuceniem nałogow jesli są, zdrowa dieta, sport, nieprzegrzewanie jader..
To właśnie przez suplement (Proxeed Plus) są takie wyniki. Mój m pije je dopiero mięsiąc. Przed kuracją były tylko pojedyncze plemniki. Androlog kazał pić je przez jeszcze 2 miesiące. Mam nadzieje, że ilość wzrośnie. Na szczęście mój m nie pali a pije b.rzadko. -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:To właśnie przez suplement (Proxeed Plus) są takie wyniki. Mój m pije je dopiero mięsiąc. Przed kuracją były tylko pojedyncze plemniki. Androlog kazał pić je przez jeszcze 2 miesiące. Mam nadzieje, że ilość wzrośnie. Na szczęście mój m nie pali a pije b.rzadko.
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Torunianko?
A w końcu zmieniliście androloga? czy dalej Dziewięcki w Nowaku?
Po miesiącu kuracji to ładne wyniki!!!! A badanie w N&N robiliście?
Nie. Stwierdziliśmy, że do końca brania (proxeed plus) będziemy chodzić do dr. Dziewięckiego. Mieliśmy wizyte u niego 24.03 zrobiliśmy przed wizytą u nich w przychodni badanie nasienia i oto takie wyniki. Tyle, że to nie on mojemu mężowi to zapisał. Tylko ja to wynalazłam w internecie i się na to zdecydowaliśmy. Na wizycie gdy powiedzieliśmy to doktorowi to kazał brać to przez kolejne 2 miesiące by kuracja wyniosła 3 równe miesiące. I po tych mies znowu iść na badanie nasienia. Więc znowu na wizycie nic się nie dowiedzieliśmy. Przez całą wizyte dr siedział i coś wpisywał w komputer. Potem stwierdził, że wyniki są lepsze od poprzednich i dał na to bad za 2 mies jak już pisałam wcześniej. Po tych 2 miesiącach jeśli nie będzie poprawy jedziemy do tej kliniki; http://www.klinika-zdrowko.pl/kontakt.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-