X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Upłynnienie mechaniczne
Odpowiedz

Upłynnienie mechaniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karola90 Nowa

Wysłany: 21 lipca 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    To mój pierwszy post.
    Staramy się z mężem o dziecko od około 10mc.Mamy synka który ma już 7 lat i chcielibyśmy drugie dziecko ale niestety nie wychodzi.
    Miesiąc temu mój ginekolog zlecił badanie nasienia i wyszło upłynnienie mechaniczne kazał powtórzyć wyniki za około 2 mc ale nie zleciał żadnych witamin,czytając na grupie posty widzę,że Wasi mężowie biorą różne suplementy dla mężczyzn ;) czy polecicie mi jakieś które się sprawdziły ?
    Czy udało Wam się poprawić to upłynnienie?
    Czy jest szansa,że zajde w ciążę naturalnie? :(
    Czy tylko inseminacja ???
    Pozdrawiam :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ