X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Upłynnienie mechaniczne
Odpowiedz

Upłynnienie mechaniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karola90 Nowa

Wysłany: 21 lipca 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    To mój pierwszy post.
    Staramy się z mężem o dziecko od około 10mc.Mamy synka który ma już 7 lat i chcielibyśmy drugie dziecko ale niestety nie wychodzi.
    Miesiąc temu mój ginekolog zlecił badanie nasienia i wyszło upłynnienie mechaniczne kazał powtórzyć wyniki za około 2 mc ale nie zleciał żadnych witamin,czytając na grupie posty widzę,że Wasi mężowie biorą różne suplementy dla mężczyzn ;) czy polecicie mi jakieś które się sprawdziły ?
    Czy udało Wam się poprawić to upłynnienie?
    Czy jest szansa,że zajde w ciążę naturalnie? :(
    Czy tylko inseminacja ???
    Pozdrawiam :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ