X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Wnętrostwo operacja
Odpowiedz

Wnętrostwo operacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czekajac_nacud Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2023, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szukam pilnie szpitala najlepiej Warszawa. M. ma skierowanie na oddział urologii wnętrostwo jednostronne na operację. Czy któraś z Was może coś więcej powiedzieć o zabiegu? Jaki czas oczekiwania na przyjęcie do szpitala? Jaki czas powrotu do zdrowia po operacji? Dziękuję

Marzec 2023 CB
    Maj 2023 CB
    Czerwiec 2023 CB
    10.07 ⏸️
    12.07 19.98 ❤️
    25.07 pierwsza wizyta, mam 2 mm, jest czynność serduszka ❤️
    18.08 mamy 2.17 cm ❤️
    08.09 5.54 cm Szczęścia❤️
    29.09 Helenka 💗
    20.10 11.57 cm zdrowej Dziewczyny ❤️
    10.11 połówkowe 469 g zdrowej Helenki 💗
    01.12 694 g Naszej Żabci🥰
    22.12 Słoneczko rośnie ❤️
    09.01. USG 3 trymestru 1565 g Helenki ❤️
    30.01 Skrzacik rośnie 🥰
    20.02 2500 g Helenki ❤️
    12.03 Helenka ma już 3200 g 🥰
    17.03.2024 9.00 Cesarzowa Helenka jest z Nami 3380 g i 54 cm ♥️
    15.08.2023 Nasz Dzień 💒
    age.png
  • Romanna Nowa

Wysłany: 16 lipca 2023, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za Twój post. Czekam na więcej aktualizacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ