X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Skurcze
Odpowiedz

Skurcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • synuś2018 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od kilku tygodni twardnieje mi brzuch i mam bolesne skurcze i kłucia, czy to mogą być objawy przedwczesnego porodu?

• Katalonia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tu na forum na to nie odpowie inaczej niż moga ale nie muszą.
    Zgłoś się do lekarza prowadzącego on zajrzy do środka, zrobi usg.
    Ostatnio lezalam w szpitalu z dziewczyna która czuła się normalnie a kazali jej zostać w szpitalu i cały czas leżeć jeszcze w pozycji ze głowa niżej niż nogi bo urodzi przedwcześnie. A jak miała kłucie w pęcherzu to miała natychmiast zgłaszać lekarzom.

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja Ci powiem, że moje przepowiadające są bolesne a powinny nie być ;) i mam dni, że skurcze przez cały dzień męczą już nawet miałam w miarę regularne i spowrotem się rozregulowały, rozwarcie mi idzie a reszta nie chce hehe
    Katalonia ma racje idź do lekarza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ