X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Skurcze
Odpowiedz

Skurcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • synuś2018 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od kilku tygodni twardnieje mi brzuch i mam bolesne skurcze i kłucia, czy to mogą być objawy przedwczesnego porodu?

• Katalonia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tu na forum na to nie odpowie inaczej niż moga ale nie muszą.
    Zgłoś się do lekarza prowadzącego on zajrzy do środka, zrobi usg.
    Ostatnio lezalam w szpitalu z dziewczyna która czuła się normalnie a kazali jej zostać w szpitalu i cały czas leżeć jeszcze w pozycji ze głowa niżej niż nogi bo urodzi przedwcześnie. A jak miała kłucie w pęcherzu to miała natychmiast zgłaszać lekarzom.

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja Ci powiem, że moje przepowiadające są bolesne a powinny nie być ;) i mam dni, że skurcze przez cały dzień męczą już nawet miałam w miarę regularne i spowrotem się rozregulowały, rozwarcie mi idzie a reszta nie chce hehe
    Katalonia ma racje idź do lekarza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ