X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szkoła rodzenia w Trójmieście
Odpowiedz

Szkoła rodzenia w Trójmieście

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Czy ktoraś z dziewczyn mogłaby polecić mi szkołę rodzenia w 3mieście?

Wybór ogromny, ale nie mam pojęcia jak z jakością...

Mia.

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodziłam do super mama - zajęcia miałam z połozną Izabelą. Super babka - do dziecka też będzie przychodziła. Chodziłam na zajęcia z mężem. Jestem mega zadowolona

• Kasha Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.supermama.edu.pl
    Bardzo fajne zajęcia i ćwiczenia. Polecam serdecznie. Na NFZ są.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodzilam do szkoly rodzenia z Invicty, za darmo dla siebie i za darmo dla partnera lub przyjaciolki lub kogo sie chce jesli ma sie meldunek w Gdansku i nie wymagaja zmiany poloznej srodowiskowej jak inne szkoly rodzenia

Invicta wygrala przetarg ale zajecia odbywaja sie obok w Gymnasionie silowni w CH Madison

ogolnie bylo chyba 8 spotkan po 2h, jestem nawet zadowolona, nie mam niestety porownania wiec moja opinia nie jest zbyt obiektywna ale czasem sobie mysle ze moglo wiecej tematow zostac na niej poruszone i skonczylam z lekkim niedosytem

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ