X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szkoła rodzenia w Trójmieście
Odpowiedz

Szkoła rodzenia w Trójmieście

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Czy ktoraś z dziewczyn mogłaby polecić mi szkołę rodzenia w 3mieście?

Wybór ogromny, ale nie mam pojęcia jak z jakością...

Mia.

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodziłam do super mama - zajęcia miałam z połozną Izabelą. Super babka - do dziecka też będzie przychodziła. Chodziłam na zajęcia z mężem. Jestem mega zadowolona

• Kasha Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.supermama.edu.pl
    Bardzo fajne zajęcia i ćwiczenia. Polecam serdecznie. Na NFZ są.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodzilam do szkoly rodzenia z Invicty, za darmo dla siebie i za darmo dla partnera lub przyjaciolki lub kogo sie chce jesli ma sie meldunek w Gdansku i nie wymagaja zmiany poloznej srodowiskowej jak inne szkoly rodzenia

Invicta wygrala przetarg ale zajecia odbywaja sie obok w Gymnasionie silowni w CH Madison

ogolnie bylo chyba 8 spotkan po 2h, jestem nawet zadowolona, nie mam niestety porownania wiec moja opinia nie jest zbyt obiektywna ale czasem sobie mysle ze moglo wiecej tematow zostac na niej poruszone i skonczylam z lekkim niedosytem

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ