X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szkoła rodzenia w Trójmieście
Odpowiedz

Szkoła rodzenia w Trójmieście

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Czy ktoraś z dziewczyn mogłaby polecić mi szkołę rodzenia w 3mieście?

Wybór ogromny, ale nie mam pojęcia jak z jakością...

Mia.

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodziłam do super mama - zajęcia miałam z połozną Izabelą. Super babka - do dziecka też będzie przychodziła. Chodziłam na zajęcia z mężem. Jestem mega zadowolona

• Kasha Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.supermama.edu.pl
    Bardzo fajne zajęcia i ćwiczenia. Polecam serdecznie. Na NFZ są.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodzilam do szkoly rodzenia z Invicty, za darmo dla siebie i za darmo dla partnera lub przyjaciolki lub kogo sie chce jesli ma sie meldunek w Gdansku i nie wymagaja zmiany poloznej srodowiskowej jak inne szkoly rodzenia

Invicta wygrala przetarg ale zajecia odbywaja sie obok w Gymnasionie silowni w CH Madison

ogolnie bylo chyba 8 spotkan po 2h, jestem nawet zadowolona, nie mam niestety porownania wiec moja opinia nie jest zbyt obiektywna ale czasem sobie mysle ze moglo wiecej tematow zostac na niej poruszone i skonczylam z lekkim niedosytem

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ