X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?
Odpowiedz

Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wg ortopedy mam za duże rozejście spojenia łonowego już na tym etapie ciąży (27tc) i mówi, ze mam się psychicznie przygotować na CC. W moich okolicach są naprawdę kiepskie szpitale i chce rodzic w Łodzi.

Jaki szpital w Łodzi do CC polecacie?
    Zależy mi na:
    - obecności męża podczas CC
    - położnych, które pracują z powołania a nie jakby im kazano
    - najlepiej pokoj 1-osobowy (max 2)
    - bardzo dobrych warunków w szpitalu (wygląd sal, jedzenie itp)

Macie jakieś szpitale godne polecenia?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.
    Miałam wybrana pro-familie do porodu naturalnego, ale skoro mam mieć CC to szkoda mi kasy jednak.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki rodza tez w Salve i Medeorze - to sa prywatne szpitale z 1referencyjnoscia, za darmo, podobno schludnie, sale 1 i 2osobowe, jedzenie chyba tez nie najgorsze.

teqz lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Magda40 Nowa

Wysłany: 6 marca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 31 tc. Mam wskazanie do cc, duży mięśniak macicy. Zamierzam rodzić w ICZMP.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ICZMP opieka na najwyzszym poziomie, 3 stopien, ale gleboki prl, brzydko a sale sa chyba kilku osobowe. Jedzenie chyba tez slabe. Wiec nie spelnia warunkow autorki postu.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ