X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?
Odpowiedz

Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wg ortopedy mam za duże rozejście spojenia łonowego już na tym etapie ciąży (27tc) i mówi, ze mam się psychicznie przygotować na CC. W moich okolicach są naprawdę kiepskie szpitale i chce rodzic w Łodzi.

Jaki szpital w Łodzi do CC polecacie?
    Zależy mi na:
    - obecności męża podczas CC
    - położnych, które pracują z powołania a nie jakby im kazano
    - najlepiej pokoj 1-osobowy (max 2)
    - bardzo dobrych warunków w szpitalu (wygląd sal, jedzenie itp)

Macie jakieś szpitale godne polecenia?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.
    Miałam wybrana pro-familie do porodu naturalnego, ale skoro mam mieć CC to szkoda mi kasy jednak.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki rodza tez w Salve i Medeorze - to sa prywatne szpitale z 1referencyjnoscia, za darmo, podobno schludnie, sale 1 i 2osobowe, jedzenie chyba tez nie najgorsze.

teqz lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Magda40 Nowa

Wysłany: 6 marca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 31 tc. Mam wskazanie do cc, duży mięśniak macicy. Zamierzam rodzić w ICZMP.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ICZMP opieka na najwyzszym poziomie, 3 stopien, ale gleboki prl, brzydko a sale sa chyba kilku osobowe. Jedzenie chyba tez slabe. Wiec nie spelnia warunkow autorki postu.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ