X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?
Odpowiedz

Wskazanie do CC - który szpital w Łodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wg ortopedy mam za duże rozejście spojenia łonowego już na tym etapie ciąży (27tc) i mówi, ze mam się psychicznie przygotować na CC. W moich okolicach są naprawdę kiepskie szpitale i chce rodzic w Łodzi.

Jaki szpital w Łodzi do CC polecacie?
    Zależy mi na:
    - obecności męża podczas CC
    - położnych, które pracują z powołania a nie jakby im kazano
    - najlepiej pokoj 1-osobowy (max 2)
    - bardzo dobrych warunków w szpitalu (wygląd sal, jedzenie itp)

Macie jakieś szpitale godne polecenia?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.
    Miałam wybrana pro-familie do porodu naturalnego, ale skoro mam mieć CC to szkoda mi kasy jednak.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki rodza tez w Salve i Medeorze - to sa prywatne szpitale z 1referencyjnoscia, za darmo, podobno schludnie, sale 1 i 2osobowe, jedzenie chyba tez nie najgorsze.

teqz lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Magda40 Nowa

Wysłany: 6 marca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 31 tc. Mam wskazanie do cc, duży mięśniak macicy. Zamierzam rodzić w ICZMP.

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ICZMP opieka na najwyzszym poziomie, 3 stopien, ale gleboki prl, brzydko a sale sa chyba kilku osobowe. Jedzenie chyba tez slabe. Wiec nie spelnia warunkow autorki postu.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ