X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania tarczycy po łyżeczkowaniu
Odpowiedz

Badania tarczycy po łyżeczkowaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bordowa Nowa

Wysłany: 19 października 2021, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kilka pytań. Proszę o poradę. Czy hormony tarczycy zmieniają się po poronieniu? Czy 2 tygodnie po poronieniu można badać tarczycę? Czy poziom bety wpływa na test owulacyjny?
    Chciałabym pójść na kontrolę z badaniami ale czy będą one wiarygodne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2021, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jeżeli chodzi o beta hcg I wplyw na test owulacyjny to do ilości 200 mIU/ML nie powinno mieć wpływu. Jeżeli chodzi o hormony tarczycy, to mogą być jakieś wahnięcia . Jeżeli wcześniej nie badalas TSH to ja bym mimo wszystko zbadala.

• Bordowa Nowa

Wysłany: 19 października 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdecznie dziękuję za odpowiedź

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ